Ηλεκτρονική ΙΙ - Εργασίες
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ηλεκτρονική ΙΙ - Εργασίες
Στην άσκηση 5, καταφέρατε να βγάλετε στο SPICE την ταλάντωση; Εννοώ να ταλαντώνεται μόνο του, χωρίς πηγή εναλλασσόμενης τάσης.
Εμένα δε μου το βγάζει με τίποτα, μόνο μια σταθερή τάση μου δείχνει.
Εμένα δε μου το βγάζει με τίποτα, μόνο μια σταθερή τάση μου δείχνει.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Ηλεκτρονική ΙΙ - Εργασίες
Επίσης, δεν ξέρω τι θα κάνω με τη θεωρητική ανάλυση της 3ης άσκησης γιατί δεν ξέρω τίποτα.
Joseph- Admin
βαλε πηγη εναλλασομενης τασης και μην κανεις την θεωρια της 3ης ασκησης....
διαβασατε τπτ μεχρι τωρα?...?..
δεν εχω κανει ακομα την εργασια στην εετ και βαριεμαι απιστευτα...
ποτε επιτελους θα βγαλουν αναλογικο και σαε?....αντε τι κανουν τοσο καιρο...
διαβασατε τπτ μεχρι τωρα?...?..
δεν εχω κανει ακομα την εργασια στην εετ και βαριεμαι απιστευτα...
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
This is classified.Phoenix έγραψε:διαβασατε τπτ μεχρι τωρα?...?..
Ούτε εγώ. Έχω επίσης spice από ηλ.1, java και webseminars.δεν εχω κανει ακομα την εργασια στην εετ και βαριεμαι απιστευτα...
Σκι στη Βασιλίτσα.ποτε επιτελους θα βγαλουν αναλογικο και σαε?....αντε τι κανουν τοσο καιρο...
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
Phoenix έγραψε:βαλε πηγη εναλλασομενης τασης και μην κανεις την θεωρια της 3ης ασκησης.....
Σοβαρά τώρα; Εσείς αυτό κάνατε;
Phoenix έγραψε:
Μαλακες, τι να πεις...
Joseph- Admin
hahaha....καταλαβα...και γω μια απο τα ιδια..τπτ μεχρι στιγμης και ντρεπομαι..AEK21 έγραψε:This is classified.Phoenix έγραψε:διαβασατε τπτ μεχρι τωρα?...?..
σηφη νομιζω ναι βαλαμε και μετα οταν ηταν να μεταφερουμε το σχημα σε word την σβησαμε...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος...λιγη λαμογια δεν πειραζει..
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:hahaha....καταλαβα...και γω μια απο τα ιδια..τπτ μεχρι στιγμης και ντρεπομαι..AEK21 έγραψε:This is classified.Phoenix έγραψε:διαβασατε τπτ μεχρι τωρα?...?..
Phoenix πριν τις γιορτές, αμέσως μετά την πρώτη ματιά στο πρόγραμμα εξετάσεων έγραψε:
Είναι σαν να με βλέπω, οι άλλοι να γιορτάζουν χριστούγεννα και να μετράνε αντίστροφα για το νέο έτος και εγώ να είμαι κλεισμένος στο δωμάτιο να διαβάζω.
Δεν θέλω να δω τον spiounos στη σχολή, γιατί αυτός πήρε όλα τα μαθήματα και θα γυρίσει και θα τα έχει διαβασμένα όλα.
AEK21- Άνιωθος
σοβαρα εγραψα τετοιο πραμα?...δεν το θυμαμαι καθολου...
τεσπα πολυ fail και αυτες τις γιορτες απο αποψη διαβασματος...απο δευτερα ομως μεσα τα κεφαλια...
οσο για τον σπιουνο δεν ειναι οτι δεν θελω να τον δω επειδη θα τα εχει διαβασει ολα (αυτο ειναι δεδομενο πλεον)..αλλα θα μου τη σπασει αμα πει παλι αυτο το "οχι ρε δεν διαβασα πολυ μεσα στις γιορτες..μονο 4 ωρες την ημερα.."
γι'αυτο σπιουνε αμα το δεις αυτο να ξερεις..μην πεις τπτ τετοιο..(αν μπεις ποτε στο φορουμ)..
τεσπα πολυ fail και αυτες τις γιορτες απο αποψη διαβασματος...απο δευτερα ομως μεσα τα κεφαλια...
οσο για τον σπιουνο δεν ειναι οτι δεν θελω να τον δω επειδη θα τα εχει διαβασει ολα (αυτο ειναι δεδομενο πλεον)..αλλα θα μου τη σπασει αμα πει παλι αυτο το "οχι ρε δεν διαβασα πολυ μεσα στις γιορτες..μονο 4 ωρες την ημερα.."
γι'αυτο σπιουνε αμα το δεις αυτο να ξερεις..μην πεις τπτ τετοιο..(αν μπεις ποτε στο φορουμ)..
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:σοβαρα εγραψα τετοιο πραμα?...δεν το θυμαμαι καθολου...
Soooooooo true.
Γι'αυτό σας πάω ρε παιδιά, γιατί γράφετε τέτοια και ανακουφίζομαι...
Αυτή η τελευταία λέξη ακούστηκε λάθος για κάποιο λόγο.
Joseph- Admin
ρε ΑΕΚ21...εγω το 8.1 και το 8.5 εχω απο την εργασια στην ΕΕΤ 2??...
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:ρε ΑΕΚ21...εγω το 8.1 και το 8.5 εχω απο την εργασια στην ΕΕΤ 2??...
Που να ξέρω ρε! Εγώ πάντως έχω το 8.2 και λέω να μην το κάνω και να το αφήσω πάνω σας...
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:Phoenix έγραψε:ρε ΑΕΚ21...εγω το 8.1 και το 8.5 εχω απο την εργασια στην ΕΕΤ 2??...
Που να ξέρω ρε! Εγώ πάντως έχω το 8.2 και λέω να μην το κάνω και να το αφήσω πάνω σας...
Εγώ (δεν είμαι με σας) αν βρω χρόνο να το κάνω, να μου τρυπήσετε τη μύτη.
Joseph- Admin
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης