Post του τριμήνου Dec - Feb
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Post του τριμήνου Dec - Feb
Εδώ θα ψηφίζουμε το post του τριμήνου που πέρασε. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσουμε το καλύτερο/αστειότερο post των μηνών Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου.
Θα postάρουμε σιγά σιγά posts που βλέπουμε ότι μας άρεσαν με μορφή quotes, ίσως και παραπάνω από ένα ο καθένας και μετά θα ψηφίσουμε απ'αυτά.
Αρχίζω:
Έλιωσα μ'αυτό. Έδειχνε με μεγάλη ακρίβεια τα συναισθήματα του poster και οι επιλογές εικόνων ήταν εύστοχες.
Θα postάρουμε σιγά σιγά posts που βλέπουμε ότι μας άρεσαν με μορφή quotes, ίσως και παραπάνω από ένα ο καθένας και μετά θα ψηφίσουμε απ'αυτά.
Αρχίζω:
AEK21 έγραψε:https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=4970.msg859380#msg859380
Εγώ δεν κάνω κέφι τα πεδία αν και κάπως τα καταφέρνω τελικά.
>Γράφει 10 πεδίο 2.
Έλιωσα μ'αυτό. Έδειχνε με μεγάλη ακρίβεια τα συναισθήματα του poster και οι επιλογές εικόνων ήταν εύστοχες.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Απ: Post του τριμήνου Dec - Feb
Ααα, τι ωραίοοο...
Ποστ μέσα σε ποστ δηλαδή!
Εγώ θα βάλω αυτό, γιατί γενικά ήταν το θέμα του τριμήνου.
Ποστ μέσα σε ποστ δηλαδή!
Εγώ θα βάλω αυτό, γιατί γενικά ήταν το θέμα του τριμήνου.
Joseph έγραψε:Ορίστε μια φωτογραφία μου:
Καλά δεν το πιστεύω ότι κάποια άτομα ασχολούνται ακόμη με παιδικά και μικιμάο. Σε λίγο θα πηγαίνουν στην παραλία και με τα πλειστεισιο.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
Hahahahhahhhaahahaahhahhahahhahahahaha
Άλλο ένα υποψήφιο ποστ. Η φαντασία αυτού του παιδιού και ο τρόπος του να συνδυάζει με άκυρους τρόπους σοβαρά και αστεία πράγματα δεν παίζεται.
Και όλα αυτά στο topic "Προτάσεις για ταινίες".
Άλλο ένα υποψήφιο ποστ. Η φαντασία αυτού του παιδιού και ο τρόπος του να συνδυάζει με άκυρους τρόπους σοβαρά και αστεία πράγματα δεν παίζεται.
Phoenix έγραψε:ρε σεις δεν εννοουσα να καθεσαι μεσα στο σπιτι κλεισμενος και να περιμενεις για το οταν θα ερθει κατι....το μονο που θα ερθει τοτε ισως ειναι η κυρια που θα καθαριζει το σπιτι στα 70 σου που θα εισαι μονος και γερος
και το γυμναστηριο σου θα πας αμα θες και το chat σου θα κανεις
και θα βγεις με την παρεα σου
και στην βιβλιοθηκη θα πας..(γιατι εκει παιζει να γνωρισεις την πιο γαματη απο ολες, καπου μεταξυ τμηματων ρωσικης ιστοριας και συγχρονης λογοτεχνιας)..λεω εγω τωρα...-δεν υποννοω τπτ για κνε, λεγοντας ρωσικης ιστοριας-.
Και όλα αυτά στο topic "Προτάσεις για ταινίες".
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
το βαζω αυτο εδω γιατι εντυπωσιαστηκα απο το περιεχομενο του βιντεο και φυσικα απο το search που εκανε ο joseph για να το βρει...(με λιγα λογια ποιος ξερει τι ειχε πατησει στο youtube και το βρηκε.. )Joseph έγραψε:
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Joseph έγραψε:Michael Sheen.
Δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι ο πιο ΦΑΤΣΑΣ ή ο πιο ΚΟΥΛ.
Πάντως είναι επικός.
Τώρα, ό,τι και να λετε, ο Owen Wilson και δη ο είναι ο καλύτερος άνθρωπος απ'όλους.
βαζω ακομα ενα ετσι στα γρηγορα τωρα που γυρναει...
αρχικα το ποστ ειναι το πιο γαματο γιατι ο χαρακτηρισμος ΦΑΤΣΑΣ στον Michael Sheen, ισχυει αδιαμφισβητητα....
δευτερον το ποστ ειναι το πιο γαματο γιατι λεει την πραγματικη αληθεια που ελαχιστοι ανθρωποι μπορεσαν να δουν για τον Gil Pender....(και αυτο, γιατι εκει που αλλοι κοιτανε...καποιοι εδω μεσα ΒΛΕΠΟΥΝ)...και αφηστε τους αλλους να κουρευονται..(εκει που κουρευεται ο καθενας )
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης