::Linearly Independents::
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

3 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home Empty Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

Δημοσίευση  Joseph Σαβ Μαρ 03, 2012 6:08 am

Να συνεννοηθούμε να πάμε σε κάποιου το σπίτι να δούμε την εξής ταινία:

Wild Target

Μόλις είδα το cast έπαθα ζημιά. Shocked

Phoenix, σίγουρα θα θες. Mr. Green
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home Empty Απ: Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Μαρ 03, 2012 7:42 am

πως με ξερεις...πως με ξερεις...εννοειται οτι θα την δουμε...
απλα πρωτα θα δουμε τα kill bill που δεν τα εχει δει ο AEK21..και μετα αυτο...
βεβαια αν δεν συμφωνατε βλεπουμε οτι θελετε tongue
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home Empty Απ: Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

Δημοσίευση  AEK21 Σαβ Μαρ 03, 2012 9:48 am

Ας βρεθούμε.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́

Δημοσίευση  Joseph Σαβ Μαρ 03, 2012 11:15 am

AEK21 έγραψε:Ας βρεθούμε.

"Βασικά δε σας πάω και πολύ, αλλά δεν το γαμάς, ας κάτσουμε. silent "
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Μαρ 03, 2012 4:05 pm

Joseph έγραψε:"Βασικά δε σας πάω και πολύ, αλλά δεν το γαμάς, ας κάτσουμε. silent "
ακριβως...πεστα...
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Σαβ Μαρ 03, 2012 5:15 pm

Καλά πλάκα κάνω, δεν το'πα προσβλητικά για τον AEK21, αλλά υπόψιν, δεν περιμένουμε και να'ναι ταινιάρα... Προφανώς.

Απλώς παρεΐστικα τι θα δεις; Κάποια ταινία δράσης θα δεις...
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  AEK21 Σαβ Μαρ 03, 2012 5:17 pm

Ναι ρε, προβοκατορες του ιστού, θέλω να δούμε την ταινία. Απλα βαριομουν να απαντήσω κανονικά και το καματε θέμα.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Phoenix Κυρ Μαρ 04, 2012 2:39 am

haha...κλαιν ρε...σαν να εχουμε περιοδο κανουμε.. tongue
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Phoenix Δευ Μαρ 05, 2012 2:41 pm

προτεινω να παρουμε το game of thrones και να μαζευομαστε σε σπιτια και να το μαθαινουμε και μετα να παιζουμε...πιστευω θα πορωθουμε και θα γινει μια αγαπημενη συνηθεια... Very Happy
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Δευ Μαρ 05, 2012 3:27 pm

Phoenix έγραψε:προτεινω να παρουμε το game of thrones και να μαζευομαστε σε σπιτια και να το μαθαινουμε και μετα να παιζουμε...πιστευω θα πορωθουμε και θα γινει μια αγαπημενη συνηθεια... Very Happy

Θέλω!
Να δω πρώτα το GoT όμως. Embarassed
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  AEK21 Παρ Μαρ 09, 2012 5:29 am

Δεν ήξερα που να το βάλω, οπότε ας μπει εδώ.

Όποιος είδε το τελευταίο bbt (Joseph) και όποιος δεν βλέπει τη σειρά πρέπει να το δει (phoenix), γιατί κάτι τέτοιο γουστάρω τρελά να κάνουμε.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Phoenix Παρ Μαρ 09, 2012 6:46 am

S05E19 ειναι το επεισοδιο που λες?....ή το προηγουμενο?..
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  AEK21 Παρ Μαρ 09, 2012 7:23 am

19
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Joseph Παρ Μαρ 09, 2012 10:44 am

Έχω να δω BBT από τον Οκτώβριο και δε με βλέπω να το βλέπω σύντομα.
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  AEK21 Παρ Μαρ 09, 2012 2:30 pm

Δες μόνο το επεισόδιο. Mr. Smug που δεν βλέπεις bbt, γιατί σου τρώνε το χρόνο άλλες πιο ποιοτικές.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Phoenix Παρ Μαρ 09, 2012 4:13 pm

το ειδα το επεισοδιο...ωραιο ηταν....μ'αρεσε...
καλη η ιδεα για το τι να κανουμε ολοι μαζι...θα ηθελα τρελα να το δοκιμασουμε...
θα πρεπει να βρουμε ομως ενα παιχνιδι που να μπορουμε να το παιξουμε ολοι μαζι και να το ψιλοξερουμε λιγο πολυ, ολοι μας...
και παμε στο ψησιμο τωρα... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
dota?...ha?...dota?....το ψιλοξερουμε λιγο πολυ ολοι σχεδον...και μπορουμε να το παιξουμε για αρκετο χρονο χωρις να βαρεθουμε αφου μπορουμε να παιζουμε σε διαφορετικες ομαδες και ετσι το παιχνιδι αλλαζει παρα πολυ...
και τωρα καποια αλλα θεματα που πρεπει να επιλυθουν...:
  • πρεπει να μαζευτουμε σε ενα σπιτι...(ευκολο αυτο...)

• πρεπει να εχουμε ολοι αρκετο ελευθερο χρονο...(ευκολο και αυτο αφου ειναι αρχη ακομα του εξαμηνου και το πασχα ειναι κοντα οποτε τα πραματα δεν θα σοβαρεψουν πολυ...)

• πρεπει να μπορουμε να παιξουμε ολοι ταυτοχρονα...(δυσκολο αυτο αφου πρεπει να εχουν ολοι λαπτοπ εκτος απο αυτον στου οποιου το σπιτι θα παμε...)....εκτος αν ειμαστε ο καθενας σπιτι του (εκτος απο οσους εχουν ηδη λαπτοπ οποτε μπορουν να παν στα σπιτια οσων δεν εχουν...) και μιλαμε ολοι μαζι μεσω skype για οσο καιρο θελουμε...ΕΚΤΟΣ αν οσοι δεν εχουν λαπτοπ φερουνε τους σταθερους τους στο σπιτι που θα γινει η μαζωξη tongue tongue

κατα τα αλλα αμα λυθουν τα παραπανω ειναι ολα τα υπολοιπα υλοποιησιμα, και γουσταρω πολυ να το κανουμε....αντε σκεφτητε τπτ και σεις...
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Παρ Μαρ 09, 2012 5:15 pm

AEK21 έγραψε:Δες μόνο το επεισόδιο. Mr. Smug που δεν βλέπεις bbt, γιατί σου τρώνε το χρόνο άλλες πιο ποιοτικές.

Ναι, ισχύει αυτό αλλά το εννοούμενο ουσιαστικό που προσδιορίζει ο επιθετικός προσδιορισμός δεν είναι "σειρές". Embarassed

Phoenix έγραψε:το ειδα το επεισοδιο...ωραιο ηταν....μ'αρεσε...
καλη η ιδεα για το τι να κανουμε ολοι μαζι...θα ηθελα τρελα να το δοκιμασουμε...
θα πρεπει να βρουμε ομως ενα παιχνιδι που να μπορουμε να το παιξουμε ολοι μαζι και να το ψιλοξερουμε λιγο πολυ, ολοι μας...
και παμε στο ψησιμο τωρα... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
dota?...ha?...dota?....το ψιλοξερουμε λιγο πολυ ολοι σχεδον...και μπορουμε να το παιξουμε για αρκετο χρονο χωρις να βαρεθουμε αφου μπορουμε να παιζουμε σε διαφορετικες ομαδες και ετσι το παιχνιδι αλλαζει παρα πολυ...
και τωρα καποια αλλα θεματα που πρεπει να επιλυθουν...:
  • πρεπει να μαζευτουμε σε ενα σπιτι...(ευκολο αυτο...)

• πρεπει να εχουμε ολοι αρκετο ελευθερο χρονο...(ευκολο και αυτο αφου ειναι αρχη ακομα του εξαμηνου και το πασχα ειναι κοντα οποτε τα πραματα δεν θα σοβαρεψουν πολυ...)

• πρεπει να μπορουμε να παιξουμε ολοι ταυτοχρονα...(δυσκολο αυτο αφου πρεπει να εχουν ολοι λαπτοπ εκτος απο αυτον στου οποιου το σπιτι θα παμε...)....εκτος αν ειμαστε ο καθενας σπιτι του (εκτος απο οσους εχουν ηδη λαπτοπ οποτε μπορουν να παν στα σπιτια οσων δεν εχουν...) και μιλαμε ολοι μαζι μεσω skype για οσο καιρο θελουμε...ΕΚΤΟΣ αν οσοι δεν εχουν λαπτοπ φερουνε τους σταθερους τους στο σπιτι που θα γινει η μαζωξη tongue tongue

κατα τα αλλα αμα λυθουν τα παραπανω ειναι ολα τα υπολοιπα υλοποιησιμα, και γουσταρω πολυ να το κανουμε....αντε σκεφτητε τπτ και σεις...

Δεν ξέρω για τι μιλάτε, αλλά αν ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι πρόβλημα, εγώ έχω λαπτοπ να φέρνω.

Για σπίτι προτείνω του Phoenix (δεν το 'χω δει ποτέ, αλλά πρέπει να 'ναι γαμάτο και να μας χωράει).
Δεν προτείνω το δικό μου α) λόγω inconvenience at times λόγω συγκατοίκου β) λόγω έλλειψης αξιοποιήσιμου χώρου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Joseph στις Παρ Μαρ 09, 2012 5:18 pm, 1 φορά
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Μαρ 10, 2012 2:22 am

μιλαμε για μια μαζωξη, 24ωρη ή 48ωρη στην οποια θα παιξουμε ολοι μαζι και ταυτοχρονα καποιο pc game, online ή μη...
αρα χωρις λαπτοπ μενουμε εγω, ο ΑΕΚ21 (δεν εχω ακουσει να λες οτι εχεις λαπτοπ), ο πανος και ο τασος (αν ερθει φυσικα)....
οσο για το σπιτι εγω δεν εχω προβλημα...(για το "γαματο", καλα μην υπερβαλεις...ωραιο ειναι.. Very Happy )...

αντε ωραια λυνονται ενα ενα τα προβληματα...
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  AEK21 Σαβ Μαρ 10, 2012 3:02 am

Phoenix έγραψε:

Το ότι σου άρεσε το πιστεύω, γιατί παίζει να είναι το πιο μεγάλο ποστ σου στο φόρουμ. Razz

Και στο δικό μου σπίτι δεν έχω πρόβλημα. Το όλο θέμα είναι ότι θα είμαστε μαζί (gayyy) οπότε skype απορρίπτεται.

Ο κατάλληλος χρόνος προφανώς είναι μέχρι το Πάσχα, αλλά αν αρχίσουν οι δικαιολογίες, "έχω εργαστήριο", "έχω διάβασμα μαλάκες δεν προλαβαίνω θα με φάνε" (όλα τα παραπάνω διαβάζονται με τη φωνή troll του mikeius) άστο.

Στο παιχνίδι τώρα. Δεν θα είναι αποκλειστικά pc game. Μπορούμε να νοικιάσουμε ένα ps3 από τα seven και να παίξουμε 5-6 games. Αλλά αυτά θα πρέπει να είναι multiplayer. Πάντως γενικά pc game είναι καλύτερα, γιατί ο καθένας έχει το δικό του. Πώς θα σας φαινόταν να αφήσουμε την χαζοντοτα και να ξηλωθούμε για να αρχίσουμε star wars :the old republic?
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Joseph Σαβ Μαρ 10, 2012 3:25 am

AEK21 έγραψε:
Phoenix έγραψε:

Το ότι σου άρεσε το πιστεύω, γιατί παίζει να είναι το πιο μεγάλο ποστ σου στο φόρουμ. Razz

Και στο δικό μου σπίτι δεν έχω πρόβλημα. Το όλο θέμα είναι ότι θα είμαστε μαζί (gayyy) οπότε skype απορρίπτεται.

Ο κατάλληλος χρόνος προφανώς είναι μέχρι το Πάσχα, αλλά αν αρχίσουν οι δικαιολογίες, "έχω εργαστήριο", "έχω διάβασμα μαλάκες δεν προλαβαίνω θα με φάνε" (όλα τα παραπάνω διαβάζονται με τη φωνή troll του mikeius) άστο.

Στο παιχνίδι τώρα. Δεν θα είναι αποκλειστικά pc game. Μπορούμε να νοικιάσουμε ένα ps3 από τα seven και να παίξουμε 5-6 games. Αλλά αυτά θα πρέπει να είναι multiplayer. Πάντως γενικά pc game είναι καλύτερα, γιατί ο καθένας έχει το δικό του. Πώς θα σας φαινόταν να αφήσουμε την χαζοντοτα και να ξηλωθούμε για να αρχίσουμε star wars :the old republic?

Ίσως κάνω συνεχώς τα απλά περίπλοκα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τις μαλακίες του ενός και του άλλου περί swtor, aion κλπ... Δεν ξέρω γιατί νομίζετε ότι one simply walks into an MMO. Εγώ αν αρχίσω mmo, δεν μπορώ να δίνω πουθενά αλλού σημασία. Το MMO δεν είναι διασκέδαση. Μάλλον δεν είναι ΜΟΝΟ διασκέδαση. Είναι μέρος της ζωής σου. Θα'θελα να το κάνω αλλά κάποια περίοδο που να μην έχω υποχρεώσεις και βασικά δεδομένης της σχολής που διάλεξα δε θα'ρθει ποτέ τέτοια περίοδος (το καλοκαίρι είναι μικρό). Δεν ξέρω, ίσως βλέπω τον αδερφό μου πώς έπαιζε και έχω λάθος εικόνα αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι κάνεις σοβαρή δουλειά που να ευχαριστιέσαι σε mmo.

Anyway, swtor rules, αν πράγματι θέλουν όλοι, σίγουρα δε θα 'μαι εγώ αυτός που θα πει όχι.
Από PS3 games για multiplayer αξίζουν κάργα όλα τα LEGO. Από'κει και πέρα δεν ξέρω για κανένα Army of Two ή κανένα LittleBigPlanet.

Πάντως, το Uncharted αν το παίζει ένας και όλοι οι άλλοι βλέπουν είναι άκρως απολαυστικό. Δοκιμασμένο + από εξωτερικές εμπειρίες. Επειδή είναι σαν ταινία δηλαδή, ευχαριστιέται και ο watcher. Βέβαια αν είμαστε 5 άτομα δε βολεύει αλλά για 2-3 ίσως.
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Μαρ 10, 2012 5:33 am

για τα mmo εχεις απολυτο δικιο πιστευω....δεν ειναι διασκεδαση..ειναι εμμονη...
λιγο aion επαιξα και αυτο το αρχισα για να παω 10 level ωστε να παρω το δικαιωμα του free play..και εκατσα 8 ωρες μαζι με τον λαγο στο skype και παιζαμε σαν τρελοι...και στο τελος τα ματια μου δεν μπορουσαν να κλεισουν...πονουσα οταν τα εκλεινα.. tongue
τωρα για το star wars...εμενα δεν μου αρεσαν καν οι ταινιες, αλλα αμα θελουν ολοι δεν θα πω οχι...ποιος ειμαι αλλωστε να το χαλασω... tongue
για ps3 οκ ειμαι συμφωνος..αλλα μπορεις να νοικιασεις κονσολα απο τα seven?....δεν το ηξερα...
κατι ακομα...το dota δεν ειναι βλακεια ρε αμα το παιζεις με πολλους...γιατι δεν μας ακους που στο λεμε ολοι?..(εγω, λαγος, joseph, θα στο πει και ο πετρουτσι tongue ).....σταματα να εισαι τοσο σπαζα@...και κανε μια υποχωρηση... Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad ....
και ναι οντως το skype ειναι χαζομαρα εδω...το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι μαζι.. Very Happy
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  AEK21 Σαβ Μαρ 10, 2012 5:39 am

Καλά από ότι φαίνεται δεν θα βρούμε κάτι.

Γιατί να αρχίσω dota και να μην αρχίσετε manager?
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Μαρ 10, 2012 7:19 am

AEK21 έγραψε:Καλά από ότι φαίνεται δεν θα βρούμε κάτι.

Γιατί να αρχίσω dota και να μην αρχίσετε manager?
πως φαινεται ο εγωιστης ο ανθρωπος....θελει να μαθουν ενα παιχνιδι οι περισσοτεροι για να μην μαθει ενας κατι που δεν θελει...γιατι μονο εσυ δεν θες dota...ολοι οι αλλοι ψιλοξερουμε σχεδον...
αλλα οκ...εγω δεν εχω προβλημα πραγματικα...σεβομαι την αποψη σου και δεν θα δημιουργησω κανενα προβλημα...οτι θελετε... Very Happy
μην το γαμησουμε ομως και μαλωσουμε στο τελος οπως τοτε που ειχαμε βγει εξω (και θελαμε εμεις να παμε στα μπουρδελα tongue ...και ο τασος απο τοτε δεν ξαναηρθε μαζι μας...)...αυτην τη νφορα ας δειξουμε ανωτεροτητα... Very Happy

επισης εχω και μια αλλη ωραια ιδεα....να μαζευτουμε και εκτος απο ταινια επιτραπεζιο ή ηλεκτρονικο παιχνιδι να βλεπουμε one piece... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...
2 βδομαδες που ειμαι εδω στη βεροια και δεν εχω τπτ να κανω ξαναειδα για 3η φορα τα επεισοδια στο Enies Lobby...ειναι νομιζω τα πιο απιστευτα επεισοδια σε ολο το one piece..και ακομη ειναι παρα πολυ απιθανη σειρα...μπορει να σου βγαλει ολα τα συναισθηματα που μπορεις να νιωσεις...δεν υπαρχει....

πολλα ειπα ε?....με συνεπηρε ο ενθουσιασμος... Respect Respect
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Σαβ Μαρ 10, 2012 9:00 am

Phoenix έγραψε:
τωρα για το star wars...εμενα δεν μου αρεσαν καν οι ταινιες

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home 988IK

Κατά τα άλλα έχεις δίκιο και συμφωνώ για το One Piece. Βασικά όχι για σειρές που έχουμε ήδη δει αλλά για άλλες, να συνεννοούμαστε να τις βλέπουμε μαζί.
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Μαρ 10, 2012 1:02 pm

για σειρες που δεν εχουμε δει...ειχα πει τον λουφα να βλεπουμε μαζι το Game Of Thrones...αμα θελει ακομα και θες και συ να το βλεπουμε ολοι μαζι...θα κανονισουμε και προβολη μεσα στον μαρτιο και τον 1ο κυκλο για να δεις και εσυ...και να θυμηθουμε εμεις...(αν θελετε φυσικα..) Mr. Green
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης