::Linearly Independents::
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

~Διάλειμμα~

3 απαντήσεις

Σελίδα 6 από 26 Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

~Διάλειμμα~ - Σελίδα 6 Empty Απ: ~Διάλειμμα~

Δημοσίευση  AEK21 Κυρ Ιουλ 29, 2012 12:21 pm

Joseph έγραψε:Φίλε, τώρα το πρόσεξα. Πας να ρίξεις γκόμενα από msn. Ρώτα με ό,τι θες. Neutral

JK Razz , βασικά ήθελα να σου ζητήσω το fc σου στο 3DS. Το δικό μου είναι 3781-0231-5548.

Χαχαχα. Ξέρεις από αυτά, αποδεδειγμένα. Μόνο που αν δεν κάνω λάθος το έψηνες 2-3 μήνες. Εμένα έχει να μπει από χθες το βράδυ και κοντεύω να τρελαθώ.

Ο δικός μου είναι 2277-6682-1006. Κάνε με εσύ και θα το δω όταν γυρίσω γιάννενα γιατί τώρα είμαι Λευκάδα σε δωμάτιο που έχει μόνο ενσύρματο internet.

Phoenix, μεγάλη γκαντεμιά. Δεν είμαι βέβαια σίγουρος αν πρόκειται για έρωτα, ή απλά κόλλησα με το πρώτο θηλυκό που μου έδωσε σημασία μετα από χρόνια και το κάνω για προσωπική επιβεβαίωση. Ο ανταγωνιστής δεν είναι κάτι σπουδαίο (αν τον βλέπαμε έξω με αυτήν θα λέγαμε τι κάνει αυτή με αυτόν), είναι μπάκουρος φυσικός αλλά 1.78m. Αυτή παει δεύτερο έτος σε ΙΕΚ προσχολικής αγωγής (δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή Mr. Green )

edit: Οι arctic monkeys αποκτάνε άλλο νόημα τώρα πια. Shocked
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Москва́

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση  Phoenix Κυρ Ιουλ 29, 2012 1:01 pm

AEK21 έγραψε:Phoenix, μεγάλη γκαντεμιά. Δεν είμαι βέβαια σίγουρος αν πρόκειται για έρωτα, ή απλά κόλλησα με το πρώτο θηλυκό που μου έδωσε σημασία μετα από χρόνια και το κάνω για προσωπική επιβεβαίωση.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα....δεν εννοουσα αυτο ρε...εννοουσα οτι μεσα σε λιγες μερες επαθε αυτη τετοιον ερωτα με αυτον ωστε να βαζει και avatar φωτο που ειναι μαζι του...

εσυ γυρισες ολη την ελλαδα φετος ε?...παλι με παρεα πηγες ή με γονεις?...(αντε να γνωρισεις και κει καμια τωρα που πηρες το κολαι tongue )
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια

Δημοσίευση  Joseph Κυρ Ιουλ 29, 2012 3:26 pm

AEK21 έγραψε:
Joseph έγραψε:Φίλε, τώρα το πρόσεξα. Πας να ρίξεις γκόμενα από msn. Ρώτα με ό,τι θες. Neutral

JK Razz , βασικά ήθελα να σου ζητήσω το fc σου στο 3DS. Το δικό μου είναι 3781-0231-5548.

Χαχαχα. Ξέρεις από αυτά, αποδεδειγμένα. Μόνο που αν δεν κάνω λάθος το έψηνες 2-3 μήνες. Εμένα έχει να μπει από χθες το βράδυ και κοντεύω να τρελαθώ.
pspsps Το ξέρω αυτό το άγχος.

AEK21 έγραψε:
Phoenix, μεγάλη γκαντεμιά. Δεν είμαι βέβαια σίγουρος αν πρόκειται για έρωτα, ή απλά κόλλησα με το πρώτο θηλυκό που μου έδωσε σημασία μετα από χρόνια και το κάνω για προσωπική επιβεβαίωση. Ο ανταγωνιστής δεν είναι κάτι σπουδαίο (αν τον βλέπαμε έξω με αυτήν θα λέγαμε τι κάνει αυτή με αυτόν), είναι μπάκουρος φυσικός αλλά 1.78m. Αυτή παει δεύτερο έτος σε ΙΕΚ προσχολικής αγωγής (δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή Mr. Green )

Δηλώνω ανίδεος κι εγώ σ' αυτά τα θέματα, αλλά αν ένα πράγμα έχει αλλάξει (ίσαμε πενήντα φορές) τον τελευταίο καιρό είναι η οπτική μου σε τέτοια θέματα. Αν μπορώ να σου πω κάτι (αν και δε νιώθω καλά να δίνω συμβουλές σε τέτοια θέματα) είναι ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. Για ό,τι λόγους και να το κάνεις, δεν μπορείς επίσης να ξέρεις (πλήρως) για ποιους (βαθύτερους) λόγους το κάνει αυτή (μη νομίζεις ότι μπορείς να ψυχολογήσεις επαρκώς ένα άτομο). Προχώρα κάνοντας ό,τι σε ευχαριστεί ΕΣΕΝΑ αυτή τη στιγμή και δες πώς θα πάει. Όπως και να 'χει, +xp θα πάρεις είτε είναι κακή είτε είναι καλή.

AEK21 έγραψε:edit: Οι arctic monkeys αποκτάνε άλλο νόημα τώρα πια. Shocked
Είδες γαμώ; Neutral Neutral
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  AEK21 Κυρ Ιουλ 29, 2012 4:21 pm

Phoenix έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχα....δεν εννοουσα αυτο ρε...εννοουσα οτι μεσα σε λιγες μερες επαθε αυτη τετοιον ερωτα με αυτον ωστε να βαζει και avatar φωτο που ειναι μαζι του...
εσυ γυρισες ολη την ελλαδα φετος ε?...παλι με παρεα πηγες ή με γονεις?...(αντε να γνωρισεις και κει καμια τωρα που πηρες το κολαι tongue )

Αααα. Ναι της τα χωσα για αυτό. Της είπα ότι φταίει που έδωσε τις ελπίδες της σε κάποιον άγνωστο και κόλλησε και μετά το γύρισα στα κοπλιμέντα του τύπου "είσαι ξεχωριστή" (bitches love feeling unique). Τότε άρχισε να με λέει καλό της και να ρωτάει τι θα έκανα στη θέση του και αν με ενδιαφέρει καμία. Για αυτό λέω ή friendzone ή πάει καλά.

Πάντως το ότι δεν μπήκε καθόλου σήμερα (ενώ χθες ήταν όλη μέρα μέσα) μου βάζει ιδέες μήπως τα βρήκαν και έφαγα πανηγυρικό block κ delete.

Είπα να πάω ένα τριήμερο με τους δικούς μου ρε για να μην με πρίζουν ότι τους παράτησα. Θα περάσω και καμιά βδομάδα από το χωριό μ να πάρω δυνάμεις και μετά διάβασμα. Neutral

Είναι δυνατόν να μην νιώσω αυτόν τον στίχο?
You have got that face that just says
"Baby, I was made to break your heart"

Για το msn μην λέτε ότι σας μπλόκαρα, τον Phoenix δεν τον πέτυχα ούτε μία φορά μέσα και τον Joseph όποτε τον πετυχαίνω είναι busy η away.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Joseph Κυρ Ιουλ 29, 2012 4:31 pm

AEK21 έγραψε:
Phoenix έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχαχα....δεν εννοουσα αυτο ρε...εννοουσα οτι μεσα σε λιγες μερες επαθε αυτη τετοιον ερωτα με αυτον ωστε να βαζει και avatar φωτο που ειναι μαζι του...

Αααα. Ναι της τα χωσα για αυτό. Της είπα ότι φταίει που έδωσε τις ελπίδες της σε κάποιον άγνωστο και κόλλησε και μετά το γύρισα στα κοπλιμέντα του τύπου "είσαι ξεχωριστή" (bitches love feeling unique). Τότε άρχισε να με λέει καλό της και να ρωτάει τι θα έκανα στη θέση του και αν με ενδιαφέρει καμία. Για αυτό λέω ή friendzone ή πάει καλά.

Πάντως το ότι δεν μπήκε καθόλου σήμερα (ενώ χθες ήταν όλη μέρα μέσα) μου βάζει ιδέες μήπως τα βρήκαν και έφαγα πανηγυρικό block κ delete.

Είπα να πάω ένα τριήμερο με τους δικούς μου ρε για να μην με πρίζουν ότι τους παράτησα. Θα περάσω και καμιά βδομάδα από το χωριό μ να πάρω δυνάμεις και μετά διάβασμα. Neutral

Είναι δυνατόν να μην νιώσω αυτόν τον στίχο?
You have got that face that just says
"Baby, I was made to break your heart"

Για το msn μην λέτε ότι σας μπλόκαρα, τον Phoenix δεν τον πέτυχα ούτε μία φορά μέσα και τον Joseph όποτε τον πετυχαίνω είναι busy η away.

Το busy ή away δεν είναι για σας. Να μου μιλάτε nevertheless. Εγώ δε σε είδα πάντως.

Έχεις δίκιο ότι πραγματικά πάει ή για friendzone ή καλά. Αλλά τόσο γρήγορα δεν κάνουν φίλους και αρχίζουν να λένε τα προσωπικά τους νομίζω. Κάτι άλλο θα την ενδιαφέρει.
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Δευ Ιουλ 30, 2012 3:53 am

AEK21 έγραψε:Τότε άρχισε να με λέει καλό της και να ρωτάει τι θα έκανα στη θέση του και αν με ενδιαφέρει καμία. Για αυτό λέω ή friendzone ή πάει καλά.
δεν θελω να φανω τωρα ξερολας και σπαστικος...αλλα ολη μου τη ζωη στη βεροια με κοριτσια κανω παρεα..και παντα συζηταν τα προσωπικα τους σε σημειο που θελω να χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο...τεσπα..2 ενδεχομενα υπαρχουν απο αυτο που σε ειπε...1)σε βλεπει σαν κουταβακι και σε ζηταει να πεις τι θα εκανες εσυ στη θεση του μπας και μπορεσει να προβλεψει τις κινησεις του...2)εχει ψιλοκαταλαβει οτι ο αλλος θα την σουταρει, της ειχες κανει και συ καλη εντυπωση και ψαχνεται...

αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα της εκανε μεσα σε 2 μερες και εχει τρελαθει ετσι...αλλα πραγματικα ετσι οπως λεει ο Joseph...+xp..(αντε βαλε κανα dota)...την επομενη φορα θα εισαι πιο ανετος...
AEK21 έγραψε:Για το msn μην λέτε ότι σας μπλόκαρα, τον Phoenix δεν τον πέτυχα ούτε μία φορά μέσα και τον Joseph όποτε τον πετυχαίνω είναι busy η away.
εγω δεν μπαινω πολυ μσν γιατι τα πρωινα εχω δουλεια και μετα το απογευμα κανα παιχνιδακι καμια βολτα..οποτε απο σεπτεμβριο (αν συνεχισεις να μπαινεις tongue )
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Δευ Ιουλ 30, 2012 4:25 am

Phoenix έγραψε:
αλλα και παλι δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα της εκανε μεσα σε 2 μερες και εχει τρελαθει ετσι...

... Mr. Green

cat της νιαούρισε
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  AEK21 Δευ Ιουλ 30, 2012 4:37 pm

Phoenix έγραψε:
δεν θελω να φανω τωρα ξερολας και σπαστικος...αλλα ολη μου τη ζωη στη βεροια με κοριτσια κανω παρεα..και παντα συζηταν τα προσωπικα τους σε σημειο που θελω να χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο...τεσπα..σε βλεπει σαν κουταβακι και σε ζηταει να πεις τι θα εκανες εσυ στη θεση του μπας και μπορεσει να προβλεψει τις κινησεις του...

Έχεις δικιο, αυτό είναι.
Πάει καλά το πράγμα μεταξύ τους, από ότι μου είπε η ιδια (και έμαθα από φίλο ότι αυτός θα ανέβει θεσσαλονίκη να την δει), αλλά δεν πρόκειται να της την πέσω. Δεν αξίζει να φάω το άκυρο. Απλά μαζεύω το μυαλό μου και επικεντρώνομαι στα υπόλοιπα ψάρια της θάλασσας.

Τι καλός είναι ο υπολογιστής!! Δεν με πλήγωσε ποτέ.

Update της τελευταίας στιγμής: Μου την έδωσε και είπα να την τρολλάρω. Με τιμάει που επειδη αυτόν που θέλει τον λένε Νίκο της έστειλα αυτό

και της τόνισα το "τσίμπα το γουρουνοπούτσι του Νικολα του τρελού"??
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Joseph Δευ Ιουλ 30, 2012 5:30 pm

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

Έπρεπε να της τονίσεις το

ΣΤΙΧΟΙ ΛΕΠΙΔΕΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥ
ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ;
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ.
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Τρι Ιουλ 31, 2012 2:49 am

χαχαχαχαχαχα....μαλλον δεν προκεται να σου ξαναμιλησει μετα απο αυτο...εκτος αν εχει χιουμορ...αλλα μπραβο γαματη απαντηση.. Very Happy
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Τρι Ιουλ 31, 2012 3:04 am

"ax ti anagogos ~Διάλειμμα~ - Σελίδα 6 ASPDg"
block+del

Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε κάπου πού συχνάζει αυτή με μια γνωστή μας (π.χ. αδερφή/ξαδέρφη κάποιου από μας) με την οποία θα κάνετε ότι τα 'χετε. Θα σε κοιτάει από μακριά πόσο σε γουστάρει η άλλη και θα ζηλέψει σε φάση "γαμώ, γιατί δεν έκανα τίποτα" και θα αρχίσει να τα σκέφτεται. Άπαξ και τα σκεφτεί (και αρχίζει να σου λέει κάτι), το παίζεις κουλ σαν να μη θες και στην πορεία χώνεσαι εύκολα.

Το παραπάνω ποστ είναι ευγενική χορηγία του πλέον perverted μυαλού κάποιου που τα καλοκαίρια το μόνο που σκεφτόταν ήταν αν μπορεί να βγάλει το έβδομο γυμναστήριο μόνο με fire.

Πού καταντήσαμε... dash2
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  AEK21 Τρι Ιουλ 31, 2012 11:30 am

Joseph έγραψε:Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε κάπου πού συχνάζει αυτή με μια γνωστή μας (π.χ. αδερφή/ξαδέρφη κάποιου από μας) με την οποία θα κάνετε ότι τα 'χετε. Θα σε κοιτάει από μακριά πόσο σε γουστάρει η άλλη και θα ζηλέψει σε φάση "γαμώ, γιατί δεν έκανα τίποτα" και θα αρχίσει να τα σκέφτεται. Άπαξ και τα σκεφτεί (και αρχίζει να σου λέει κάτι), το παίζεις κουλ σαν να μη θες και στην πορεία χώνεσαι εύκολα.

Το παραπάνω ποστ είναι ευγενική χορηγία του πλέον perverted μυαλού κάποιου που τα καλοκαίρια το μόνο που σκεφτόταν ήταν αν μπορεί να βγάλει το έβδομο γυμναστήριο μόνο με fire.

Hahahaha!! Σε ποια version αναφέρεσαι να σου πω εγώ αν γίνεται... Α, για πες πήρες κανά game για το 3ds? Kingdom Hearts μήπως? Εγώ δυστυχώς έχασα και αυτό και ούτε προπαράγγειλα το nsmb2 γιατί μετά την αγορά του laptop έμεινα ταπί.

Μου απάντησε "haha Razz den se pisteuo!!". Πάντως κράτησα ψηλά το επίπεδο. Δεν της είπα "ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ" που σκεφτόμουν από χθες.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  Joseph Τρι Ιουλ 31, 2012 11:38 am

AEK21 έγραψε:
Joseph έγραψε:Μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε κάπου πού συχνάζει αυτή με μια γνωστή μας (π.χ. αδερφή/ξαδέρφη κάποιου από μας) με την οποία θα κάνετε ότι τα 'χετε. Θα σε κοιτάει από μακριά πόσο σε γουστάρει η άλλη και θα ζηλέψει σε φάση "γαμώ, γιατί δεν έκανα τίποτα" και θα αρχίσει να τα σκέφτεται. Άπαξ και τα σκεφτεί (και αρχίζει να σου λέει κάτι), το παίζεις κουλ σαν να μη θες και στην πορεία χώνεσαι εύκολα.

Hahahaha!! Σε ποια version αναφέρεσαι να σου πω εγώ αν γίνεται... Α, για πες πήρες κανά game για το 3ds? Kingdom Hearts μήπως? Εγώ δυστυχώς έχασα και αυτό και ούτε προπαράγγειλα το nsmb2 γιατί μετά την αγορά του laptop έμεινα ταπί.

Μου απάντησε "haha Razz den se pisteuo!!". Πάντως κράτησα ψηλά το επίπεδο. Δεν της είπα "ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ" που σκεφτόμουν από χθες.

Δεν πήρα κανα game ακόμα. Γενικά βιάστηκα να το αγοράσω. Θα δω πότε θα πάρω game.

Όσο για την απάντησή της,

Πάντως, για τέτοιες φάσεις υπάρχει το thread:
Κώδικας:
http://linearlyindependents.forumgreek.com/t231-topic
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Τρι Ιουλ 31, 2012 12:12 pm

hahahaha...
ΑΕΚ21 διπλωμα εβγαλες?
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Παρ Αυγ 03, 2012 12:34 pm

Phoenix, πότε φεύγεις για Κρήτη; Ή έφυγες ήδη;

AEK21, άνοιξε ρε μλκ καμιά μέρα το 3DS να γίνει accept το friend request! Και γενικά, τι κάνεις αυτόν τον καιρό; Τώρα που πήρα 3DS έλεγα θα έχω κάποιον fellow gamer αλλά μου δείχνει ότι δεν την ανοίγεις την κονσόλα (εκτός αν έχεις κλειστό wifi).

Είμαι πολύ nerd να λέω για games μες στο καλοκαίρι; Με κάνετε και νιώθω alone... Sad
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Παρ Αυγ 03, 2012 12:58 pm

εγω φευγω σε λιγες ωρες για κρητη...κατα τα αλλα καλα-κλασικα..λιγο τρεχαματα για τα πραματα του ταξιδιου....παιζω το Batman AC και ειναι πολυ καλο...τα σπαει το παιχνιδι...οποτε μην νιωθεις nerd...και γιαυτο ειναι το καλοκαιρι..για games και σειρες... Wink
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Παρ Αυγ 03, 2012 2:13 pm

Άντε, καλό ταξίδι! Να πας σε όλους τους νομούς, ο καθένας έχει την ομορφιά του! Very Happy

Να κάψεις καμιά σειρά να μας λες το φθινόπωρο. Razz
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Κυρ Αυγ 05, 2012 7:17 am

θενξ...θα τα κανω ολα αυτα....αν και τους ξερω τους νομους ηδη tongue ...
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Δευ Αυγ 06, 2012 6:30 am

AEK21, αυτοκτόνησες που δεν τα 'φτιαξες με τη Mileena από το Mortal Kombat ή άρχισες διάβασμα και δε γράφεις; Sad

May I interest you in some fanart?

~Διάλειμμα~ - Σελίδα 6 M49n9
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Joseph Τετ Αυγ 08, 2012 12:16 am

Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Αυγ 11, 2012 11:20 am

τι γινεται για πειτε κανα νεο?....αρχισατε διαβασμα? tongue
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Σαβ Αυγ 11, 2012 1:59 pm

Πρέπει. Σύντομα θα αρχίσω. Αύριο-μεθαύριο.

Για πείτε σε ποια θα συναντηθούμε...
Ηλεκτρονικές, ΕΕΤ2, Αναλογικές δίνει κανείς;

Υ.Γ.: Βγήκε το Hunger Games!!!
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Σαβ Αυγ 11, 2012 2:37 pm

α δεν θυμαμι τι θα δωσω.. Embarassed Embarassed
μαλλον θα αρχισω την αλλη βδομαδα...τωρα διαβαζω αυτο..οχτω....και ειναι απιστευτο βιβλιο...συνδυαζει τα παντα...παρα πολυ καλο...!

ΑΕΚ21 τι εχεις παθει και δεν μπανεις?...?
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  AEK21 Κυρ Αυγ 12, 2012 11:17 am

Ρε ήμουν διακοπές στο χωριό που ο πολιτισμός σταμάτησε το 1957 όταν και πέρασε το ρεύμα. Ευτυχώς που είχα το manager μαζί και πέρασαν οι μέρες. Για αυτό δεν έμπαινα και δεν έκανα accept το request .

Prodigy μπορεί να πάω αν είμαι πάνω.

Εγώ διάβασα αυτό. Μου το δωσε ένας αυτόνομος μπάρμπας στο χωριό. Από τα πιο δύσκολα και τρελά βιβλία που έχω διαβάσει.

Για μαθήματα δεν ξέρω τι θα δώσω. Δεν έχω ούτε βιβλία μαζί. Θα δω το πρόγραμμα και θα ανέβω 2-3 μέρες πριν δώσω ότι είναι.
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Δημοσίευση  AEK21 Τρι Αυγ 14, 2012 5:26 pm

Josep σορυ που δεν απαντησα. Δεν ειχα καρτα.

12/10 έχω κρατήσει την ημερομηνία. Cool
AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Σελίδα 6 από 26 Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα