~Διάλειμμα~
3 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 26
Σελίδα 14 από 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Απ: ~Διάλειμμα~
Joseph έγραψε:-Μυρίζεις κάτι Καμμένο; -Ναι, από Πάνο έρχεται.
Εννοείται άντρες κ γυναίκες μπορούν να είναι μόνο φίλοι κ να πηγαίνουν για καφέ φιλικά στο χωριό του Άη Βασίλη πάνω σε ένα μονόκερο.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Москва́
AEK21- Άνιωθος
ΑΙΣΧΟΣ!
ΑΙΣΧΟΣ!
ΑΙΣΧΟΣ!
ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
ΑΙΣΧΟΣ!
ΑΙΣΧΟΣ!
ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τι ένιωσα όταν τελείωσε το 5cm/s:
Όταν γυρίσουμε πρέπει να βρεθούμε να κάνουμε μια ψυχοκοινωνική ανάλυση της ταινίας.
Όταν γυρίσουμε πρέπει να βρεθούμε να κάνουμε μια ψυχοκοινωνική ανάλυση της ταινίας.
AEK21- Άνιωθος
Ελπίζω να μην το είδες τίποτα dubbed.
Έχω πολύ καιρό να τη δω, αλλά τα βασικά που θυμάμαι μπορώ να τα συζητήσω.
Έχω πολύ καιρό να τη δω, αλλά τα βασικά που θυμάμαι μπορώ να τα συζητήσω.
Joseph- Admin
Όχι έμαθα από το λάθος μου. Στα γιαπωνικά ήταν.
AEK21- Άνιωθος
αυριο θα παμε με τις μηχανες Α στη δεη..ειναι ανοιχτη η επισκεψη (οχι μονο του τομεα..και μεις δεν δηλωσαμε τπτ πουθενα)...αν θελει κανεις μπειτε ετημμυ και δειτε λεπτομερειες
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Αύριο έλεγα να πάω να πάρω εισητήρια για skyfall. Επειδή όμως δεν έχω αρκετά λεφτά (και θέλω να πάρω και για το Σπύρο) αν γίνεται να οργανωθούμε ώστε να έρθει και κάποιος άλλος μαζί μου για τα υπόλοιπα εισητήρια.
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:Αύριο έλεγα να πάω να πάρω εισητήρια για skyfall. Επειδή όμως δεν έχω αρκετά λεφτά (και θέλω να πάρω και για το Σπύρο) αν γίνεται να οργανωθούμε ώστε να έρθει και κάποιος άλλος μαζί μου για τα υπόλοιπα εισητήρια.
Τι ώρα;
Joseph- Admin
Κάποια στιγμή μεταξύ 11:00 και 20:00. Δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω εισητήρια σε όλους, οπότε πρέπει να έρθει κάποιος μαζί μου.
Επίσης να δούμε και ποιοι θα έρθουν. Θα ρωτήσω tsoukala, lapin κ spiouno αύριο, αλλά μέχρι τότε δείτε πώς θα πάμε να τα βγάλουμε.
Επίσης να δούμε και ποιοι θα έρθουν. Θα ρωτήσω tsoukala, lapin κ spiouno αύριο, αλλά μέχρι τότε δείτε πώς θα πάμε να τα βγάλουμε.
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:Κάποια στιγμή μεταξύ 11:00 και 20:00. Δεν έχω τη δυνατότητα να πάρω εισητήρια σε όλους, οπότε πρέπει να έρθει κάποιος μαζί μου.
Για ποια μέρα και ώρα θα βγάλεις, αλήθεια;
Επίσης, αύριο τελειώνω μάθημα στις 15:00 και πάω workshop 19:00. Κάπου εκεί κολλητά αν μπορείς, πάμε.
Joseph- Admin
Πέμπτη 2100 και μετά. Έχει αρκετές προβολές.
18:00 καλά είναι?
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:Πέμπτη 2100 και μετά. Έχει αρκετές προβολές.
18:00 στα odeon όμως, για να προλάβω στις 19:00 να πάω στο workshop. Βασικά formula δεν έχεις κι εσύ τέτοια ώρα; Πάμε μαζί πολυτεχνείο.
EDIT: Λέω να πάω 18:00 στα Γαλλικά για μια δουλειά (ένα τέταρτο το πολύ θα κάτσω) και μετά να 'ρθω. Θες να 'ρθεις (στα Γαλλικά) μαζί μου, μετά να βγάλουμε τα εισιτήρια και μετά να πάμε πολυτεχνείο;
Joseph- Admin
1820 στα odeon?
Ρε έστω ότι έρχονται και οι υπόλοιποι θα μπορέσεις εσύ να βγάλεις 5 εισητηρια;
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:1820 στα odeon?
Ε, μέχρι για άλλους 2 να βγάλω.
18:20 στα odeon καλά είναι, αλλά εγώ ανέπτυξα ολόκληρη σκέψη και δεν απάντησες.
Joseph- Admin
Μόνο ο tsoukalas θα έρθει. spiounos δεν έρχεται και lapin δεν τον βρήκα. Αν τον βρω κανά msn θα του πω να έρθει να πάρει το δικό του.
Άρα εσύ να αγοράσεις για σένα τον phoenix και τον tsoukalas. Και εγώ θα βγάλω για μένα και το Σπύρο.
Γαλλικά δεν έρχομαι ρε γιατί θα είμαι πολύ άκυρος. Αλλά μετά θα έρθω και εγώ να παρακολουθήσω το workshop γιατί Formula μας έβαλαν 20:30.
Άρα εσύ να αγοράσεις για σένα τον phoenix και τον tsoukalas. Και εγώ θα βγάλω για μένα και το Σπύρο.
Γαλλικά δεν έρχομαι ρε γιατί θα είμαι πολύ άκυρος. Αλλά μετά θα έρθω και εγώ να παρακολουθήσω το workshop γιατί Formula μας έβαλαν 20:30.
AEK21- Άνιωθος
Καλά, όπως θέλεις...
Και είκοσι-είκοσι πέντε Odeon επομένως. Έχω πάρει λεφτά από tsoukalas οπότε μπορώ άνετα να αγοράσω το δικό του. Θα πάρω και του phoenix και θα 'μαστε καλά.
Ξέχασα να ενημερώσω. Ο tsoukalas εξέφρασε άποψη να πάμε στις 22:00 (έχει asic που τελειώνουν στις 20:00 και δεν τον βολεύει πολύ 21:00).
Θα έρθει και ο lapin.
Και είκοσι-είκοσι πέντε Odeon επομένως. Έχω πάρει λεφτά από tsoukalas οπότε μπορώ άνετα να αγοράσω το δικό του. Θα πάρω και του phoenix και θα 'μαστε καλά.
Ξέχασα να ενημερώσω. Ο tsoukalas εξέφρασε άποψη να πάμε στις 22:00 (έχει asic που τελειώνουν στις 20:00 και δεν τον βολεύει πολύ 21:00).
Θα έρθει και ο lapin.
Joseph- Admin
thnaks ρε guys...να σας πω την αληθεια ξαφνιαστηκα παρα πολυ που θα ερθει ο tsoukalas...θυμαμαι ειχε την αποψη οτι "γιατι να βγω απο το σπιτι μου και να παω να κλειστω σε εναν αλλο χωρο που δεν θα μπορω να μιλαω?"
22 καλα ειναι..
22 καλα ειναι..
Phoenix- Moderator
φανταζομαι διαβασατε και στο τημμυ για αυτην την αυθημερον επισκεψη στην σφηκια...για πειτε λιγο αν ενδιαφερεται καποιος απο σας να ερθετε για να κανονισουμε με τον χατζηαθανασιου......δεν ειναι σιγουρο αν θα γινει αλλα πειτε αν θελετε..μαλλον για το αλλο σαββατο ειναι...
Phoenix- Moderator
Ρε AEK21, βαλτός είσαι γαμώ την υπογραφή σου;
Εγώ θα ερχόμουν, αλλά λίγο για το χαβαλέ και αν έρχονταν κι άλλοι. Ας συνεννοηθούμε όλοι καλύτερα καμιά φορά που θα'μαστε όλοι μαζί.
Phoenix έγραψε:φανταζομαι διαβασατε και στο τημμυ για αυτην την αυθημερον επισκεψη στην σφηκια...για πειτε λιγο αν ενδιαφερεται καποιος απο σας να ερθετε για να κανονισουμε με τον χατζηαθανασιου......δεν ειναι σιγουρο αν θα γινει αλλα πειτε αν θελετε..μαλλον για το αλλο σαββατο ειναι...
Εγώ θα ερχόμουν, αλλά λίγο για το χαβαλέ και αν έρχονταν κι άλλοι. Ας συνεννοηθούμε όλοι καλύτερα καμιά φορά που θα'μαστε όλοι μαζί.
Joseph- Admin
Joseph έγραψε:Εγώ θα ερχόμουν, αλλά λίγο για το χαβαλέ και αν έρχονταν κι άλλοι. Ας συνεννοηθούμε όλοι καλύτερα καμιά φορά που θα'μαστε όλοι μαζί.
ποιο χαβαλε ρε συ...αν θες να δεις τον ΥΗΣ ειναι το θεμα...δεν παμε εκδρομη (να συνεννοηθουμε ολοι μαζι αλλη φορα να παμε στη σφηκια και να τους πουμε ηρθαμε? )..ενταξει φαση θα εχει το ταξιδι (ποιο ταξιδι δλδ 1,5 ωρα ) αλλα κυριως για να δουμε την ανοιχτη γεννητρια γινεται ολο αυτο...
edit: ο λαγος θα ερθει παντως...
Phoenix- Moderator
Ρε παιδιά, ποιος ήταν εκείνος ο ραδιοφωνικός σταθμός που σας άρεσε και βάζατε όταν πηγαίναμε στο σπίτι του AEK21; Κάτι με έρωτα είχε να κάνει. LOVE FM ή Eros;
Joseph- Admin
AEK21- Άνιωθος
Πείτε λίγο τι ώρα/μέρα δηλώσατε για τον ΟΤΕ. Να δω μήπως μπορώ να πάω με κάποιον από σας.
Joseph- Admin
Δευτέρα 10/12 11-13. Είναι και ο spiounos σε αυτή την ομάδα.
AEK21- Άνιωθος
Σελίδα 14 από 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Σελίδα 14 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης