~Διάλειμμα~
3 απαντήσεις
Σελίδα 21 από 26
Σελίδα 21 από 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Απ: ~Διάλειμμα~
Μέχρι τα χριστούγεννα τις έχω όλες (μερικές δικές μου μερικές του spiounos) και μετά πρέπει να έχω μόνο 1 μάθημα.
μίλα με spiouno ρε.
μίλα με spiouno ρε.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Москва́
AEK21 έγραψε:Μέχρι τα χριστούγεννα τις έχω όλες (μερικές δικές μου μερικές του spiounos) και μετά πρέπει να έχω μόνο 1 μάθημα.
μίλα με spiouno ρε.
Εσύ από πού θα διαβάσεις αυτά που σου λείπουν;
Θα συνεννοηθώ και με spiounos, μην ανησυχείς, απλώς αν πρόκειται να πάρεις κι εσύ από spiounos, να τα πάρουμε μαζί.
Εγώ σκεφτόμουν να περάσω από το σπίτι κάποιου από σας και να έπαιρνα (όχι να κατεβάζω εσάς κέντρο), αλλά πρέπει να υπάρχουν ήδη φωτοτυπημένα οπότε αν πήγαινε κάποιος πρώτα να φωτοτυπήσει τίποτα και όταν θα περνούσα από το σπίτι του να μου τα 'δινε και να 'φευγα κατευθείαν, καλά θα 'ταν. Για μετά από 11 Δεκέμβρη ενδιαφέρομαι.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Joseph έγραψε:
Εσύ από πού θα διαβάσεις αυτά που σου λείπουν;
Θα συνεννοηθώ και με spiounos, μην ανησυχείς, απλώς αν πρόκειται να πάρεις κι εσύ από spiounos, να τα πάρουμε μαζί.
Εγώ σκεφτόμουν να περάσω από το σπίτι κάποιου από σας και να έπαιρνα (όχι να κατεβάζω εσάς κέντρο), αλλά πρέπει να υπάρχουν ήδη φωτοτυπημένα οπότε αν πήγαινε κάποιος πρώτα να φωτοτυπήσει τίποτα και όταν θα περνούσα από το σπίτι του να μου τα 'δινε και να 'φευγα κατευθείαν, καλά θα 'ταν. Για μετά από 11 Δεκέμβρη ενδιαφέρομαι.
Cbf να βγω σήμερα. Δεν θα τα διαβάσω. 3 μαθήματα έγιναν το Γενάρη, τα 2 έχασα. Meh.
Τις έχει ο lapin ολοκληρωμένες τις σημειώσεις από spiouno. Problem solved.
AEK21- Άνιωθος
Ok, πώς πήγατε μικρο;
CBF: the ultimate laziness. people who use this are too lazy to even type "i can't be fucked". it's a lazy way of saying that i'm too lazy
CBF: the ultimate laziness. people who use this are too lazy to even type "i can't be fucked". it's a lazy way of saying that i'm too lazy
Joseph- Admin
Καλά πήγε, αν σκεφτείς ότι διάβασα 11-1 το βράδυ χθες και είχα πείσει τον εαυτό μου ότι θα πάω Σεπτέμβρη.
AEK21- Άνιωθος
Joseph- Admin
πωπω...σηριαλ εγιναν αυτα τα ψες...δεν μπορειτε να συνεννοηθειτε μεταξυ σας
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Phoenix τι έχεις τελικά? Πως εισαι?
Ποτέ τελειωνετε εξετασεις? λέμε να το καψουμε την Παρασκευή που τελειώνουμε εμείς.
Ποτέ τελειωνετε εξετασεις? λέμε να το καψουμε την Παρασκευή που τελειώνουμε εμείς.
AEK21- Άνιωθος
Πάρτυ στις 7 του Μάρτη.
Καλά, στη 1 τελειώνω κι εγώ, απλώς έχω μετά 2 εργασίες ως τις 7 του Μάρτη.
Θα πάμε κάπου να παίξουμε κιθάρα
Φοινιξ, δώσε ένα update για την κατάστασή σου, πώς είσαι κλπ
Θα πάμε κάπου να παίξουμε κιθάρα
Φοινιξ, δώσε ένα update για την κατάστασή σου, πώς είσαι κλπ
Joseph- Admin
Joseph έγραψε:Πάρτυ στις 7 του Μάρτη.
>implying ΨΕΣ
μακάρι να γράψω καλά Δευτέρα για να μην την κάνω.
AEK21- Άνιωθος
ειχα κατι περιεργο που δεν καταλαβα και γω τι ειναι ακομα...με ανοιξε μου το μπαταρισε και μου εδωσε αντιβιωση..αλλα πρεπει να ξαναπαω τουλαχιστον 2 φορες μες την εβδομαδα..
θα ερθω τριτη που δινω..θα γραψω και θα ξαναφυγω γιατι εχω ραντεβου κλεισμενα και λογικα θα ερθω παρασκευη που δινω το βραδυ και ελπιζω να μπορεσω να μεινω και να μην χρειαστει να ξαναπαω στο γιατρο..(βασικα μου ειπε οτι αν δεν υποχωρησει θα πρεπει να μπω για χειρουργειο πραγμα που απευχομαι )...
το τραγικο ειναι οτι ενα μαθημα που να ειμαι καλα και υγιης δεν εδωσα...σε ολα κατι ειχα..καποιος με καταραστηκε σε αυτην την εξεταστικη...
εχω να βγω εξω απο τα χριστουγεννα και δεν ειμαι καλα...μετα την εξεταστικη ολη μου την ημερα θα την περναω στην αριστοτελους
θα ερθω τριτη που δινω..θα γραψω και θα ξαναφυγω γιατι εχω ραντεβου κλεισμενα και λογικα θα ερθω παρασκευη που δινω το βραδυ και ελπιζω να μπορεσω να μεινω και να μην χρειαστει να ξαναπαω στο γιατρο..(βασικα μου ειπε οτι αν δεν υποχωρησει θα πρεπει να μπω για χειρουργειο πραγμα που απευχομαι )...
το τραγικο ειναι οτι ενα μαθημα που να ειμαι καλα και υγιης δεν εδωσα...σε ολα κατι ειχα..καποιος με καταραστηκε σε αυτην την εξεταστικη...
εχω να βγω εξω απο τα χριστουγεννα και δεν ειμαι καλα...μετα την εξεταστικη ολη μου την ημερα θα την περναω στην αριστοτελους
Phoenix- Moderator
Ω ρε κρίμα... Περαστικά.
Τι εννοείς "σε άνοιξε";
Τι εννοείς "σε άνοιξε";
Joseph- Admin
θενξ...
με ανοιξε θα πει με ανοιξε...πηρε το νυστερι και εκανε μια τομη καπου εκει στον ομφαλο..δεν το εχω δει γιατι το εχω κλειστο με γαζες κτλ..αλλα καπου εκει το ενιωσα να με κοβει...ουτε αναισθησια ουτε τπτ...με πεθανε (νομιζα οτι εφτασε μεχρι την σπονδυλικη..) και μετα μου ειπε ο ομφαλος ποναει αλλα τι να κανουμε
τον λες κομπογιαννιτη ή οχι?
με ανοιξε θα πει με ανοιξε...πηρε το νυστερι και εκανε μια τομη καπου εκει στον ομφαλο..δεν το εχω δει γιατι το εχω κλειστο με γαζες κτλ..αλλα καπου εκει το ενιωσα να με κοβει...ουτε αναισθησια ουτε τπτ...με πεθανε (νομιζα οτι εφτασε μεχρι την σπονδυλικη..) και μετα μου ειπε ο ομφαλος ποναει αλλα τι να κανουμε
τον λες κομπογιαννιτη ή οχι?
Phoenix- Moderator
wow... έλα καμιά κύστη θα είχες.. άμα τα λέω εγώ... τις κύστες τις αφαιρούν χωρίς αναισθησία.
Περαστικά ρε!!! Πάντως πολύ γκαντέμης είσαι.
Περαστικά ρε!!! Πάντως πολύ γκαντέμης είσαι.
AEK21- Άνιωθος
Περαστικά και μην πολυαγχώνεσαι γενικά. Πρώτα η υγεία!
Joseph- Admin
θενξ....ενταξει το πηρα αποφαση και ειπα γραψω δεν γραψω δεν πειραζει...τα μαθηματα που δινω αυτην την βδομαδα ειναι ευκολα γενικα οποτε ας παν και για σεπτεμβρη αμα δεν γραψω
να ερθει η παρασκευη να τελειωνουμε
να ερθει η παρασκευη να τελειωνουμε
Phoenix- Moderator
Ελπίζω την Παρασκευή να είσαι καλά για να βγούμε.
AEK21- Άνιωθος
καποιος με εχει καταραστει....δεν υπαρχει αλλη εξηγηση για αυτα που περναω...μεχρι και σμρ ολα σκατα εξελιχθηκαν...
θα παω σε καμια μαντισσα να κανει κατι..
θα παω σε καμια μαντισσα να κανει κατι..
Phoenix- Moderator
Ψυχραιμία και ηρεμία. Όλα καλά θα πάνε.
Joseph- Admin
ενταξει επαθα αυτο που επαθα...κατεβαινω σμρ σαλονικη να γραψω..(διαβαζοντας θεωρια στο δρομο γιατι δεν ειχα προλαβει)...βαζει θεωρια εντελως αλλα νταλλων..και παει μετα στις ασκησεις και βαζει μια ασκηση που ηταν 3 φορες χειροτερη απο αυτη που δεν ηθελα να πεσει + οτι ηταν τεραστια, 8 σελιδες λυση ειχε...Joseph έγραψε:Ψυχραιμία και ηρεμία. Όλα καλά θα πάνε.
παω να φυγω απο το πανεπιστημιο (ειχα το αμαξι εξω απο την εισοδο της πολυτεχνικης)...παω να βγαλω το συναγερμο και τπτ, δεν δουλευε το χειριστηριο (για 2η φορα..πριν τα χριστουγεννα μου ειχε ξανασυμβει και ειχα αλλαξει χειριστηριο και τα ιδια με το 2ο)...παω σπιτι να παρω εργαλεια..ανοιγω το χειριστηριο μπας και δεν εκανε επαφη η μπαταρια αλλα τπτ...κοβω παλι το καλωδιο τροφοδοσιας της σειρηνας...και παω σπιτι με τον συναγερμο να χτυπαει (δεν ειχε ηχο αλλα αναβαν τα αλαρμ σε ολο το δρομο)...και εκει στο σπιτι πηρα τηλ. αυτον που μου περασε το συναγερμο να μου πει πως να αποσυνδεσω τα αλαρμ...και γυρισα παλι βεροια γιατι αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο παλι...
σμρ πραγματικα ενιωσα οργη σε καποια φαση...
το καλο ηταν οτι στην τριανδρια με σταματησε μια γαματη πανω σε ποδηλατο να με ρωτησει που ειναι η δημοτικη βιβλιοθηκη
και τωρα που ειπα γαματη για πες ΑΕΚ21..τι εγινε τελικα με τη δικια σου?
Phoenix- Moderator
σμρ πραγματικα ενιωσα οργη σε καποια φαση...
Καλά εγώ στη θέση σου θα είχα ξεσπάσει σε αυτήν με το ποδήλατο. Υπάρχουν σκατά μέρες και υπάρχει και η -πολύ χειρότερη- δικιά σου.
AEK21- Άνιωθος
Πω πω Phoenix, σε λυπήθηκα! (με την καλή έννοια) Τι σου τυχαίνουν ώρες-ώρες...
Γαμάτο το video με τον Bruce Lee, btw.
Γαμάτο το video με τον Bruce Lee, btw.
Joseph- Admin
hahahaha...γμτ βιντεο..
Phoenix- Moderator
>πάω σε μάθημα αδιάβαστος και γράφω καλά λόγω γαματοσύνης
>η μάνα μένει στο ότι πήγα αδιάβαστος
>η μάνα μένει στο ότι πήγα αδιάβαστος
AEK21- Άνιωθος
hahaha....ναι ρε συ ..αντι να εκτιμησει το γεγονος οτι εχεις την αντιληψη και την ευστροφια να γραψεις καλα σε αντικειμενο που δεν το εχεις δουλεψει..μενει στο οτι δεν το δουλεψες..
τι να πεις..
τι να πεις..
Phoenix- Moderator
Σελίδα 21 από 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Σελίδα 21 από 26
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης