~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 40 από 40
Σελίδα 40 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Απ: ~Διάλειμμα~
Joseph έγραψε:Για πες, πώς πήγε η παρουσίαση και η εξέταση;
Καλά μωρέ. Έκανε μια μαλακία ο Χατζό με το θέμα του τελεστικού και ήταν ψιλολάθος, γι'αυτό δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει κάποια σωστή απάντηση και πόσο είναι, αλλά νομίζω καλά τα πήγα.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Москва́
εσυ joseph δεν εδωσες ηλεκτρονικη?
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Όχι, ρε. Χωρίς 1 και 2, πού πάω για την 3;
Αν και ο AEK21, απ'ό,τι ξέρω δεν έδωσε τη 2 αλλά έδωσε την 3. Μπράβο το παιδί. The future Bonjios.
Πώς περνάτε αυτές τις μέρες; Εγώ είδα κάτι ταινίες... ΒΑΡΙΕΜΑΙ να διαβάσω. Τώρα λίγο μπήκε το αβγό στον και αγχώθηκα, να δούμε αν θα προλάβω.
Είδα το Love Actually. Ωραίο! Σε σχέση με παρόμοιου μοτίβου ταινίες (π.χ. Valentine's Day), το πήγε πολύ καλά! Κρίμα που ήταν χριστουγεννιάτικο και το είδα αρχές καλοκαιριού.
Λέω να αρχίσω να παίζω κανα παιχνιδάκι. Μακάρι να 'χαν βγει τα καλά του 3DS ως τώρα... Τίποτα στο ps3 ή στο pc θα παίξω.
Phoenix, είδα σε τοπικό κανάλι εκείνον τον τύπο (Μπλέτσας λέγεται νομίζω) από την Κουζίνα της Μαμάς να μαγειρεύει κάτι "κεφτεδάκια" από δημητριακά, μπανάνες και μέλι. Τι γαμάτο φαινόταν. Ψαξ'το.
EDIT: Το βρήκα.
Αν και ο AEK21, απ'ό,τι ξέρω δεν έδωσε τη 2 αλλά έδωσε την 3. Μπράβο το παιδί. The future Bonjios.
Πώς περνάτε αυτές τις μέρες; Εγώ είδα κάτι ταινίες... ΒΑΡΙΕΜΑΙ να διαβάσω. Τώρα λίγο μπήκε το αβγό στον και αγχώθηκα, να δούμε αν θα προλάβω.
Είδα το Love Actually. Ωραίο! Σε σχέση με παρόμοιου μοτίβου ταινίες (π.χ. Valentine's Day), το πήγε πολύ καλά! Κρίμα που ήταν χριστουγεννιάτικο και το είδα αρχές καλοκαιριού.
Λέω να αρχίσω να παίζω κανα παιχνιδάκι. Μακάρι να 'χαν βγει τα καλά του 3DS ως τώρα... Τίποτα στο ps3 ή στο pc θα παίξω.
Phoenix, είδα σε τοπικό κανάλι εκείνον τον τύπο (Μπλέτσας λέγεται νομίζω) από την Κουζίνα της Μαμάς να μαγειρεύει κάτι "κεφτεδάκια" από δημητριακά, μπανάνες και μέλι. Τι γαμάτο φαινόταν. Ψαξ'το.
EDIT: Το βρήκα.
- Κώδικας:
http://bletsas.gr/mpananokeftedes/
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
ναι...οι μπανανες ειναι ωραιες σαν φρουτο..αλλα οταν μαγειρευονται δεν μαρεσουν..εχω κανει καποιες φορες και δεν ξερω..μου φανηκε περιεργη γευση...
εγω δεν βαριεμαι να διαβασω..διαβαζω γιατι δινω απανωτα αλλα εχω δει μερικες ταινιες που μου αρεσαν αρκετα...το Perfect Sense πολυ καλη..θυμαμαι που μου την ειχες πει Joseph..
μαρεσε παρα πολυ το Eat pray love...γαματη... και ειδα και το Colombiana..για δρασης καλη ηταν...
κατα τα αλλα τπτ νεο..να περασει η εξεταστικη μπας και βγουμε εξω
εγω δεν βαριεμαι να διαβασω..διαβαζω γιατι δινω απανωτα αλλα εχω δει μερικες ταινιες που μου αρεσαν αρκετα...το Perfect Sense πολυ καλη..θυμαμαι που μου την ειχες πει Joseph..
μαρεσε παρα πολυ το Eat pray love...γαματη... και ειδα και το Colombiana..για δρασης καλη ηταν...
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:ναι...οι μπανανες ειναι ωραιες σαν φρουτο..αλλα οταν μαγειρευονται δεν μαρεσουν..εχω κανει καποιες φορες και δεν ξερω..μου φανηκε περιεργη γευση...
Ye ye!
Joseph- Admin
Παιδιά, λίγο σοβαρά τώρα και πέρα από το trolling με τα αμάξια.
Αν ξέρετε πραγματικά από αμάξια και από αγορά κυρίως, μπορείτε να προτείνετε κανένα αμάξι 2-3 χιλιάρικα μεταχειρισμένο που ψάχνουν να πάρουν οι γονείς μου; Όχι για μένα, απλώς έτυχε μια βολική κατάσταση και μιας και αυτό που έχουμε δεν έχει air-condition και είναι αφόρητο το καλοκαίρι, μου λένε ότι κοιτάνε μήπως βρουν κανένα μεταχειρισμένο.
Αν ξέρετε πραγματικά από αμάξια και από αγορά κυρίως, μπορείτε να προτείνετε κανένα αμάξι 2-3 χιλιάρικα μεταχειρισμένο που ψάχνουν να πάρουν οι γονείς μου; Όχι για μένα, απλώς έτυχε μια βολική κατάσταση και μιας και αυτό που έχουμε δεν έχει air-condition και είναι αφόρητο το καλοκαίρι, μου λένε ότι κοιτάνε μήπως βρουν κανένα μεταχειρισμένο.
Joseph- Admin
Joseph έγραψε:Παιδιά, λίγο σοβαρά τώρα και πέρα από το trolling με τα αμάξια.
Με πολύ πρόχειρο ψάξιμο, βρήκα αυτά.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2533693/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2575232/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2427992/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2465382/
Γενικά σε αυτήν την τιμή λίγα βρίσκεις που να είναι λιγότερο από μια 10ετία. Εκτός αν ψάχνετε για κάτι μικρό. Όπως και να χει μπες car.gr και ψάξε ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.
AEK21- Άνιωθος
Thanks ρε!!!
Joseph- Admin
τι λεει πως γραψατε?
Phoenix- Moderator
Φιλαράκι, 10 θέματα το καθένα από μια μονάδα! Τι κάνει ο άνθρωπας! Anyway, θα δούμε.
Εσύ πώς έγραψες;
Εσύ πώς έγραψες;
Joseph- Admin
Joseph έγραψε:Φιλαράκι, 10 θέματα το καθένα από μια μονάδα! Τι κάνει ο άνθρωπας! Anyway, θα δούμε.
AEK21- Άνιωθος
εγω καλα..ενα 9 το περιμενω...
Phoenix- Moderator
Ο Λιτσαρδάκης βάζει...
Κατά τις 3 Ιουλίου που τελειώνουμε όλοι να βγούμε έξω, καιρό έχουμε να ιδωθούμε...
Κατά τις 3 Ιουλίου που τελειώνουμε όλοι να βγούμε έξω, καιρό έχουμε να ιδωθούμε...
Joseph- Admin
οκ...αν δεν την κοπανησει αμεσως ο ΑΕΚ21...ισως να μην αντεχει να κατσει ουτε μερα παραπανω σε αυτην την "απαισια" πολη..
εγω θα κατσω καμια βδομαδα ουτως ή αλλως...θα φυγω περιπου στις 9/7..
ξαναειδα τις προαλλες το midnight in paris...αυτη η ταινια ειναι τελεια...δεν υπαρχει...ειναι οριστικο...
εγω θα κατσω καμια βδομαδα ουτως ή αλλως...θα φυγω περιπου στις 9/7..
ξαναειδα τις προαλλες το midnight in paris...αυτη η ταινια ειναι τελεια...δεν υπαρχει...ειναι οριστικο...
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:
Διάδοση ΙΙ:
Joseph- Admin
Phoenix έγραψε:οκ...αν δεν την κοπανησει αμεσως ο ΑΕΚ21...ισως να μην αντεχει να κατσει ουτε μερα παραπανω σε αυτην την "απαισια" πολη..
Μάλλον θα φύγω. Η πόλη είναι γαμάτη. Η καλύτερη φοιτητούπολη της ελλάδας. Πραγματικά κρίμα που το ποδήλατο δεν μπορεί να περιμένει ούτε μια μέρα.
-------
https://linearlyindependents.forumgreek.com/viewtopic.forum?t=282
AEK21- Άνιωθος
Σελίδα 40 από 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Σελίδα 40 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης