Share the Awesomeness!
5 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 7
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Share the Awesomeness!
εγω φιλοι μου για το σεισμο εμαθα πριν απο ολους σας....
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Βεροια
diladi ikseres oti tha ginei??????Phoenix έγραψε:εγω φιλοι μου για το σεισμο εμαθα πριν απο ολους σας....
deleted- Σπαμμέρι του Κερατά
- Αριθμός μηνυμάτων : 1190
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2010
οχι...αλλα το ειπα ξεκαθαρα.....το εμαθα ειπα οχι το προβλεψα....
Phoenix- Moderator
Εγώ το έμαθα 8:35 παρασκευή πρωί. Beat it.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
εγω παντα ξυπναω κατα τις 7:30 οταν εχουμε 9 μαθημα.....πηγες να το παιξεις και πουτσαρας....AEK21 έγραψε:Εγώ το έμαθα 8:35 παρασκευή πρωί. Beat it.
Phoenix- Moderator
Μπράβο.Phoenix έγραψε:εγω παντα ξυπναω κατα τις 7:30 οταν εχουμε 9 μαθημα.....πηγες να το παιξεις και πουτσαρας....AEK21 έγραψε:Εγώ το έμαθα 8:35 παρασκευή πρωί. Beat it.
Δεν το παίζω, είμαι. Γιατί αν δεις πότε έγινε ο σεισμός και πότε μεταδόθηκαν τα έκτακτα στην ελλάδα θα καταλάβεις ότι λες ψέματα και ότι δεν είδες εσύ το πρώτο από αυτά.
AEK21- Άνιωθος
οχι φιλε μου...το οτι ξυπναω 7:30 δεν σημαινε οτι τα ειδα και 7:30.....απλα απο τοτε παρακολουθουσα τηλεοραση και την ειδηση την ειδα μολις πρωτοειπωθηκε...Beat itAEK21 έγραψε:Μπράβο.
Δεν το παίζω, είμαι. Γιατί αν δεις πότε έγινε ο σεισμός και πότε μεταδόθηκαν τα έκτακτα στην ελλάδα θα καταλάβεις ότι λες ψέματα και ότι δεν είδες εσύ το πρώτο από αυτά.
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:οχι φιλε μου...το οτι ξυπναω 7:30 δεν σημαινε οτι τα ειδα και 7:30.....απλα απο τοτε παρακολουθουσα τηλεοραση και την ειδηση την ειδα μολις πρωτοειπωθηκε...Beat itAEK21 έγραψε:Μπράβο.
τι πουτσαραδες που εχουμε στο φορουμ μας!!!!!!!!!!!!!!βρωμισε αντριλα και τεστοστερονη.......
ειμαι περηφανος που συμμετεχω σ'αυτο......................κ ελπιζω να τελειωσετε συντομα ......γαμω την μαλακια που σας δερνει ολη μερα.............οχι εγω την ειδα πρωτος .....οχι εγω ξυπναω 7:31:43 καθε φορα που συμβαινει σεισμος ............αντε ............
spiounos- Καμένος
- Αριθμός μηνυμάτων : 188
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
kai niwtheis perifanos as poume??AEK21 έγραψε:Εγώ το έμαθα 8:35 παρασκευή πρωί. Beat it.
spiounos έγραψε:τι πουτσαραδες που εχουμε στο φορουμ μας!!!!!!!!!!!!!!βρωμισε αντριλα και τεστοστερονη.......
ειμαι περηφανος που συμμετεχω σ'αυτο......................κ ελπιζω να τελειωσετε συντομα ......γαμω την μαλακια που σας δερνει ολη μερα.............οχι εγω την ειδα πρωτος .....οχι εγω ξυπναω 7:31:43 καθε φορα που συμβαινει σεισμος ............αντε ............
AEK21 έγραψε:Δεν το παίζω, είμαι.Phoenix έγραψε:πηγες να το παιξεις και πουτσαρας....
Σε πιστεύω. Βλέπω το αβαταρ σου.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
ενα αβαταρ δεν αντιπροσωπευει κατι συγκεκριμενο.....
Ωστοσο επειδη με ταρακουνησε το ποστ (γεματο σοφια συνεση και ωριμοτητα) του σπιουνου.....ζηταω συγγνωμη απο τα μελη αυτου του φορουμ....και αποχωρω με οση αξιοπρεπεια μου εμεινε απο αυτη τη αντιλογια χωρις αλλη κουβεντα...
Ωστοσο επειδη με ταρακουνησε το ποστ (γεματο σοφια συνεση και ωριμοτητα) του σπιουνου.....ζηταω συγγνωμη απο τα μελη αυτου του φορουμ....και αποχωρω με οση αξιοπρεπεια μου εμεινε απο αυτη τη αντιλογια χωρις αλλη κουβεντα...
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:ενα αβαταρ δεν αντιπροσωπευει κατι συγκεκριμενο.....
Νομίζεις.
AEK21- Άνιωθος
AEK21- Άνιωθος
εμ....ετσι ειναι οι ελληνες.....οπως ειπε και ο κυριος που μας κανει ΕΕΤ...η Ελλαδα βγαζει τους καλυτερους μηχανικους...γιατι οχι και τους καλυτερους γεωλογους....αλλα ετσι ειναι, η Ελλαδα τρωει τα παιδια της...
Phoenix- Moderator
respect για την προβλεψη..........αλλα για αλλη μια φορα βλεπουμε οτι "ανωτερα" (σε θεση) ατομα δεν θελησαν να γινει ευρεως γνωστο και ναι εννοω πολιτικα ατομα....sorry βουλγαρακη αλλα βλεπεις πως αν δινεις δυναμη σε μερικους "για πλακα" ,ολα μπορουν να συμβουν.Σκεψου το πριν απαντησεις.
spiounos- Καμένος
Katw o admin apo tin eksousia!spiounos έγραψε:respect για την προβλεψη..........αλλα για αλλη μια φορα βλεπουμε οτι "ανωτερα" (σε θεση) ατομα δεν θελησαν να γινει ευρεως γνωστο και ναι εννοω πολιτικα ατομα....sorry βουλγαρακη αλλα βλεπεις πως αν δινεις δυναμη σε μερικους "για πλακα" ,ολα μπορουν να συμβουν.Σκεψου το πριν απαντησεις.
Katw ta megala afentika!
Apaitoume isa dikaiwmata se ola ta meli tou forum
ps skeftika kala?
lapin έγραψε:Katw o admin apo tin eksousia!spiounos έγραψε:respect για την προβλεψη..........αλλα για αλλη μια φορα βλεπουμε οτι "ανωτερα" (σε θεση) ατομα δεν θελησαν να γινει ευρεως γνωστο και ναι εννοω πολιτικα ατομα....sorry βουλγαρακη αλλα βλεπεις πως αν δινεις δυναμη σε μερικους "για πλακα" ,ολα μπορουν να συμβουν.Σκεψου το πριν απαντησεις.
Katw ta megala afentika!
Apaitoume isa dikaiwmata se ola ta meli tou forum
ps skeftika kala?
ουτε στο χιλιοστο.........i am sorry....
spiounos- Καμένος
ok tote katalava ti ennoeisspiounos έγραψε:ουτε στο χιλιοστο.........i am sorry....
Kai egw nomiza ennoouses to parapanw gia na kanoume plaka
lapin έγραψε:ok tote katalava ti ennoeisspiounos έγραψε:ουτε στο χιλιοστο.........i am sorry....
Kai egw nomiza ennoouses to parapanw gia na kanoume plaka
μπα σοβαρα μιλουσα και μαλλον λιγο νευριασμενος............ας το καλυτερα δεν ειναι επι της παρουσης........
keep walking
spiounos- Καμένος
Johnnie Walker??spiounos έγραψε:μπα σοβαρα μιλουσα και μαλλον λιγο νευριασμενος............ας το καλυτερα δεν ειναι επι της παρουσης........
keep walking
lapin έγραψε:Johnnie Walker??spiounos έγραψε:μπα σοβαρα μιλουσα και μαλλον λιγο νευριασμενος............ας το καλυτερα δεν ειναι επι της παρουσης........
keep walking
gold label....
spiounos- Καμένος
mou to kernas?spiounos έγραψε:gold label....
lapin έγραψε:mou to kernas?spiounos έγραψε:gold label....
ολο δικο σου φιλε μου.....
spiounos- Καμένος
μπορει πριν σπιουνε να μιλουσες σοβαρα και λιγο νευριασμενα...αλλα τα τελευταια ποστ δειχνουν πως ειστε καμενοι και οι 2 σε μεγαλο βαθμο....
Phoenix- Moderator
Euxaristw file!spiounos έγραψε:ολο δικο σου φιλε μου.....
Euxaristoume gia ta kala sou logiaPhoenix έγραψε:μπορει πριν σπιουνε να μιλουσες σοβαρα και λιγο νευριασμενα...αλλα τα τελευταια ποστ δειχνουν πως ειστε καμενοι και οι 2 σε μεγαλο βαθμο....
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 3 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης