THOR-06/05/2011
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
THOR-06/05/2011
δεν ξερω...
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Βεροια
Απ: THOR-06/05/2011
entupwsiaka effects!!!!
deleted- Σπαμμέρι του Κερατά
- Αριθμός μηνυμάτων : 1190
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2010
ναι αλλα η ιστορια του δεν μου φαινεται και πολυ....τεσπα θα δουμε....
Phoenix- Moderator
Ρε Phoenix, αφού τρελαίνεσαι τόσο με Marvel ταινίες, γιατί δεν ασχολείσαι και λίγο; Εννοώ να πάρεις κανένα comic να μάθεις και τις ιστορίες να ξέρεις και ποια σ'αρέσουν και ποια όχι. Θα σ'αρέσουν λογικά. Είναι τόσοι πολλοί άλλοι ΓΑΜΑΤΟΙ υπερήρωες στο uni(/multi)verse της Marvel που θα σ'αρέσουν και δε βγαίνουν σε ταινίες.
Το Thor, όπως και κάθε Marvel movie, από σεβασμό και περιέργεια θα το δω εννοείται. Αν θα μ'αρέσει, δεν ξέρω. Πάντα με χαλούσε πάντως ο Thor σε ένα ενοποιημένο universe με τους υπόλοιπους μια και αυτός είναι «θεός», δεν είναι απλώς υπερήρωας.
WTF... Natalie Portman, τώρα το πρόσεξα. Το 'χα ξεχάσει ότι παίζει.
Το Thor, όπως και κάθε Marvel movie, από σεβασμό και περιέργεια θα το δω εννοείται. Αν θα μ'αρέσει, δεν ξέρω. Πάντα με χαλούσε πάντως ο Thor σε ένα ενοποιημένο universe με τους υπόλοιπους μια και αυτός είναι «θεός», δεν είναι απλώς υπερήρωας.
WTF... Natalie Portman, τώρα το πρόσεξα. Το 'χα ξεχάσει ότι παίζει.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
καταρχας δεν τρελενομαι....απλα μ'αρεσουν οι ταινιες που βγαζει απο αποψη μονο ταινιας και περιπετειας....δεν θελω να διαβασω comics για να μαθω ολους τους υπερηρωες της marvel....αμα ηθελα θα το ειχα κανει....οσο για τον thor....ενταξει δεν ειναι και απο τους καλυτερους χαρακτηρες της για μενα....υπαρχουν αλλοι πολυ καλυτεροι απο ολες τις αποψεις.....και για να καταλαβω...τι σε εκανε να αντιδρασεις ετσι???....(επειδη ειπα οτι δεν ειναι καλη η ιστορια της ταινιας???)
Phoenix- Moderator
Μα, ούτε εγώ πιστεύω ότι ο Thor είναι από τους πιο γαμάτους. Βασικά, δεν ήταν επιθετικό το post μου. Δεν το διατύπωσα σωστά μάλλον.
Απλώς έκανα πρόταση μιας και σου αρέσουν αυτές οι ταινίες αν θες να δεις και κανένα comic.
Υπ'όψιν, αν ήταν πιο macho αυτός ο ηθοποιός δε θα ταίριαζε τέλεια;
Απλώς έκανα πρόταση μιας και σου αρέσουν αυτές οι ταινίες αν θες να δεις και κανένα comic.
Υπ'όψιν, αν ήταν πιο macho αυτός ο ηθοποιός δε θα ταίριαζε τέλεια;
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
ναι βασικα ο Alexander Skarsgård θα ταιριαζε σχεδον τελεια με τον ρολο του Thor....και ενταξει το σωμα του μπορει να αυξηθει ευκολα...οσο για τα comic υπαρχουν πολυ συγκεκριμενοι λογοι που δεν τα διαβαζω...ενταξει θα ειναι μια ακομα ταινια δρασης... με τα ΓΑΜΑΤΑ εφε της Marvel....
Phoenix- Moderator
Παρόμοια θέματα
» Smurfs-2011
» Rango [2011]
» THE RITE-24/02/2011
» IN TIME- 8 December 2011
» Μια φορά κι ένα μωρό [2011]
» Rango [2011]
» THE RITE-24/02/2011