::Linearly Independents::
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

3 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home - Σελίδα 2 Empty Απ: Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

Δημοσίευση  Phoenix Κυρ Μαρ 11, 2012 12:34 pm

Joseph έγραψε:Οκ!
Βέβαια 2 μέρες δεν, γιατί δε λέει να 'μαστε 5 ώρες στο σπίτι κάποιου και να βλέπουμε non-stop, πιστεύω.
που λεει ο λογος.. pale
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Βεροια

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home - Σελίδα 2 Empty Απ: Μέρα συνάντησης για θέαση ταινίας @home

Δημοσίευση  Joseph Δευ Μαρ 12, 2012 2:08 am

Το είπα γιατί είπε ο άλλος 10 ώρες = 2 μέρες.
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση  AEK21 Πεμ Απρ 26, 2012 5:28 pm

AEK21
AEK21
Άνιωθος
Άνιωθος

Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́

Δημοσίευση  Phoenix Παρ Απρ 27, 2012 2:48 am

ησουν μεσα στο μυαλο μου...το ειδα σμρ το πρωι το αρθρο και λεω θα το βαλω στο φορουμ και θα γραψω ακριβως αυτο απο κατω....
παιζει να ειναι ενα απο τα αρθρα που με εχουν συναρπασει περισσοτερο....(πραγματικα ρουφουσα τις λεξεις Very Happy Very Happy )...
λοιπον...σαββατο ή κυριακη...(γιατι δευτερα μαλλον θα παμε για avengers αφου μετα την τριτη θα φυγουμε..)...
αντε πειτε...θελω τοσο πολυ...
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Παρ Απρ 27, 2012 3:30 am

Καλά, είστε σοβαροί; Θα δούμε ξανά όλες τις ανεξάρτητες ταινίες των υπερηρώων; Δεν είναι καν παλιές για να νιώσω την ανάγκη να τις ξαναδώ...

Εν τω μεταξύ, AEK21 γραφικός που όταν τον φωνάζαμε να πάμε να τα δούμε cinema έλεγε «nope» και τώρα που βλέπει τι ΤΑΙΝΙΑΡΑ είναι οι Avengers γουστάρει μαραθώνιους. Mr. Green
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Δημοσίευση  Phoenix Παρ Απρ 27, 2012 3:59 am

πωπω ρε joseph...τι θα πει δεν ειναι παλιες και δεν εχω την αναγκη να τις ξαναδω.....
ενταξει αμα δεν θες μην ερθεις....κατσε διαβασε... Mad
Phoenix
Phoenix
Moderator
Moderator

Δημοσίευση  Joseph Παρ Απρ 27, 2012 4:26 am

Phoenix έγραψε:πωπω ρε joseph...τι θα πει δεν ειναι παλιες και δεν εχω την αναγκη να τις ξαναδω.....
ενταξει αμα δεν θες μην ερθεις....κατσε διαβασε... Mad

Κοίτα, για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορώ όχι επειδή δεν έχω ανάγκη να τις ξαναδώ αλλά επειδή έχω διάβασμα. Δίνω Γαλλικά σύντομα και γράφω πρόοδο δευτερομαγιά. Mr. Green
Joseph
Joseph
Admin
Admin

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης