~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 20 από 40
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Απ: ~Διάλειμμα~
Δύσκολο να διαβάσεις.
Κατά τα άλλα, δεν έμαθα κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω μια χαρά θα γίνει η εξεταστική. Ποτέ δε χάνονται μαθήματα στη σχολή μας.
Κατά τα άλλα, δεν έμαθα κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω μια χαρά θα γίνει η εξεταστική. Ποτέ δε χάνονται μαθήματα στη σχολή μας.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα. Οι εξετάσεις θα γίνουν, αλλά ποντάρω ότι θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε μάθημα λόγω λουκέτου ή καταλήψεων (το πιθανότερο). Πιστεύω δηλαδή ότι τον Οκτώβρη που βγαίνουν και τα παιχνίδια θα τον περάσουμε στα σπίτια μας. Μακάρι γιατί δεν χόρτασα διακοπές και δεν μπορώ να ξανανοίξω τα βιβλία.
In other news, επειδή ξέχασα το τετράδιο των Κ2 ας βάλει κάποιος τι ασκήσεις κάναμε το χειμώνα. Τους αριθμούς μόνο.
Ας φανεί επιτέλους η χρησιμότητα του φόρουμ.
In other news, επειδή ξέχασα το τετράδιο των Κ2 ας βάλει κάποιος τι ασκήσεις κάναμε το χειμώνα. Τους αριθμούς μόνο.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
AEK21 έγραψε:Δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα. Οι εξετάσεις θα γίνουν, αλλά ποντάρω ότι θα αργήσουμε να ξεκινήσουμε μάθημα λόγω λουκέτου ή καταλήψεων (το πιθανότερο). Πιστεύω δηλαδή ότι τον Οκτώβρη που βγαίνουν και τα παιχνίδια θα τον περάσουμε στα σπίτια μας. Μακάρι γιατί δεν χόρτασα διακοπές και δεν μπορώ να ξανανοίξω τα βιβλία.
Γιατί δε χόρτασες καλοκαίρι;
Δεν έχω σπίτι μου το τετράδιο, οπότε δεν μπορώ να σου πω. Το 'χω αφήσει Θεσσαλονίκη.
Joseph- Admin
ναι θα το χορτασε οπως θα χορτασαμε ολοι μας το μισο καλοκαιρι που μας αφησαν....
καλα εγω δεν εχω προβλημα να αρχισει το εξαμηνο...απλα θα ηθελα λιγο παραπανω χρονο για την εξεταστικη του σεπτεμβριου, γιατι δεν εχω διαβασει τπτ ακομα και ντρεπομαι πολυ...
καλα εγω δεν εχω προβλημα να αρχισει το εξαμηνο...απλα θα ηθελα λιγο παραπανω χρονο για την εξεταστικη του σεπτεμβριου, γιατι δεν εχω διαβασει τπτ ακομα και ντρεπομαι πολυ...
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Τις ασκήσεις Κ2 Phoenix παρακαλώ!!!
Όσο για τις διακοπές, αφού διάβαζα δύο μήνες και κοντεύω να αποκτήσω ψυχολογικά (σοβαρά το λέω) και δεν την έχω ξεχάσει ακόμα σαν σκέψη, νομίζω ότι χρειάζομαι τουλάχιστον το διπλάσιο διακοπές.
Πάντως θα είμαι πολύ διαφορετικός το χειμώνα.
Όσο για τις διακοπές, αφού διάβαζα δύο μήνες και κοντεύω να αποκτήσω ψυχολογικά (σοβαρά το λέω) και δεν την έχω ξεχάσει ακόμα σαν σκέψη, νομίζω ότι χρειάζομαι τουλάχιστον το διπλάσιο διακοπές.
Πάντως θα είμαι πολύ διαφορετικός το χειμώνα.
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:
Δεν κατάλαβα την πρόταση. Ποιους 2 μήνες διάβαζες; Και ποια σκέψη δεν έχεις ξεχάσει;
Joseph- Admin
Για τη σχολή λέω ρε. Ότι έχει γίνει έμμονη ιδέα και κοντεύει να με τρελάνει χωρίς καν να ασχολούμαι μαζί της.
AEK21- Άνιωθος
οκ η σκεψη ειναι η σχολη...αλλα δεν καταλαβα...τελικα διαβασες ιουλιο-αυγουστο ή οχι?.....
οσο για τις ασκησεις θα σου τις εστελνα αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαι στην κρητη και γυρναω 20 του μηνος....
το διαφορετικος πως εννοεις δλδ...?....ή θα περιμενουμε να δουμε?
οσο για τις ασκησεις θα σου τις εστελνα αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαι στην κρητη και γυρναω 20 του μηνος....
Phoenix- Moderator
Ο AEK21 μετά το καλοκαίρι:
Joseph- Admin
Phoenix έγραψε:οκ η σκεψη ειναι η σχολη...αλλα δεν καταλαβα...τελικα διαβασες ιουλιο-αυγουστο ή οχι?.....
Απο άποψη νοοτροπίας διαφορετικός.
Δεν διάβασα ρε. Εννοώ το διάβασμα που έριξα Μάιο ιουνιο.
AEK21- Άνιωθος
χαχαχαχα καλο joseph....καλα εκανες ρε ΑΕΚ21 και δεν διαβασες...νταξει ολοι χρειαζομαστε ενα διαλλειμα λιγο μηνων...
Phoenix- Moderator
Δύσκολο να διαβάσεις.
Βέβαια αυτά τα ποστς κάποιοι τα διαβάζουν και γελάνε.
Βέβαια αυτά τα ποστς κάποιοι τα διαβάζουν και γελάνε.
Joseph- Admin
Αυτοί δεν έχουν ζωή.
AEK21- Άνιωθος
Ενώ αυτοί που τα γράφουν έχουν...
Joseph- Admin
ρε σεις...εχει ενα προβλημα το λαπτοπ της αδερφης μου εδω...το ανοιγω μια φορα και μολις παει να φορτωσει τα windows πεταει μια μπλε οθονη και με παει μετα σε επιδιορθωση προβληματων κτλ....
το πηγα στο πλαισιο και το εκαναν φορματ...το ονοιγω την πρωτη φορα και ανοιγει κανονικα, την δευτερη φορα που το ανοιξα παλι τα ιδια μου κανει....
το ξαναπαω στο πλαισιο και κανουν επανεγκατασταση λειτουργικου...το ανοιγω την πρωτη φορα ανοιγει κανονικα....το ανοιγω την δευτερη φορα παλι τα ιδια....βαριεμαι να το ξαναπαω...τι λετε εσεις να εχει? turbox ειναι το μηχανακι...
το πηγα στο πλαισιο και το εκαναν φορματ...το ονοιγω την πρωτη φορα και ανοιγει κανονικα, την δευτερη φορα που το ανοιξα παλι τα ιδια μου κανει....
το ξαναπαω στο πλαισιο και κανουν επανεγκατασταση λειτουργικου...το ανοιγω την πρωτη φορα ανοιγει κανονικα....το ανοιγω την δευτερη φορα παλι τα ιδια....βαριεμαι να το ξαναπαω...τι λετε εσεις να εχει? turbox ειναι το μηχανακι...
Phoenix- Moderator
Την πρώτη φορά που έκαναν φορματ δεν έκαναν και επανεγκατάσταση λειτουργικού;
Και αυτοί τι σου είπαν; Σ'αυτους δούλευε δλδ όταν το άνοιγαν;
Και αυτοί τι σου είπαν; Σ'αυτους δούλευε δλδ όταν το άνοιγαν;
Joseph- Admin
Δίσκος είναι Phoenix.
Οι γιαννιώτισες αυτό λένε. (Δεν ήθελα να δώσω απάντηση τύπου petrucci)
Ενώ αυτοί που τα γράφουν έχουν...
Οι γιαννιώτισες αυτό λένε. (Δεν ήθελα να δώσω απάντηση τύπου petrucci)
AEK21- Άνιωθος
All hail Ioannina.
Joseph- Admin
κοιταξτε...την πρωτη φορα νομιζω εκαναν μονο φορματ....οταν τον ανοιξαν μπροστα μου ανοιξε...το πηρα σπιτι και οταν το ανοιξα μου εκανε τα ιδια παλι, κατι σαν οτι την πρωτη φορα ανοιγει καλα και την δευτερη βγαζει προβλημα....μου ειπαν οτι ειχαν προβλημα τα windows γιατι διακοπηκε στη μεση μια ενημερωση λογισμικου (πραμα το οποιο ειναι πολυ πιθανο να εγινε γιατι το πισι το χρησιμοποιουνε ολοι εδω, μανα μου αδερφη μου μικρη, που δεν ειναι και τοσο γνωστες)...τπτ αλλο
οταν τους ρωτησα για το hardware αν εχει κανα προβλημα μου ειπαν οτι στο διαγνωστικο που εκαναν δεν τους εβγαλε κανα προβλημα...τι να πω..
οταν τους ρωτησα για το hardware αν εχει κανα προβλημα μου ειπαν οτι στο διαγνωστικο που εκαναν δεν τους εβγαλε κανα προβλημα...τι να πω..
Phoenix- Moderator
Μάλλον πρώτα θα έκαναν format κάποιο σκληρό που δεν είχε μέσα τα windows, ενώ μετά έκαναν το σκληρό με τα windows.
Κοίτα, καλό θα 'ταν να δεις αυτό.
Ουσιαστικά γράψε στο command prompt "chkdsk C:/r" ή αν έχεις κι άλλους σκληρούς, δοκίμασε και με γράμματα πέρα από το C:. Νομίζω δε σου διαγράφει τίποτα από το σκληρό αυτός ο τρόπος αν και δεν το διάβασα λεπτομερώς.
Υπ'όψιν, το command prompt το ανοίγεις ανοίγοντας το cmd.exe. Αν θες πάτα Έναρξη και εκεί που έχει να ψάξεις για προγράμματα, ψάξε cmd. Θα σ'το βρει αμέσως. (για Windows 7)
Κοίτα, καλό θα 'ταν να δεις αυτό.
Ουσιαστικά γράψε στο command prompt "chkdsk C:/r" ή αν έχεις κι άλλους σκληρούς, δοκίμασε και με γράμματα πέρα από το C:. Νομίζω δε σου διαγράφει τίποτα από το σκληρό αυτός ο τρόπος αν και δεν το διάβασα λεπτομερώς.
Υπ'όψιν, το command prompt το ανοίγεις ανοίγοντας το cmd.exe. Αν θες πάτα Έναρξη και εκεί που έχει να ψάξεις για προγράμματα, ψάξε cmd. Θα σ'το βρει αμέσως. (για Windows 7)
Joseph- Admin
ναι αλλα τωρα το λαπτοπ δεν ανοιγει..δλδ μολις παει να φορτωσει τα windows μου βγαζει μπλε οθονη και με πεταει αλλου...δεν μπορω να μπω στα windows...εντωμεταξυ εχω προσπαθησει να μπω με τις τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργουσαν και δεν μπαινει, εχω προσπαθησει να μπω σε safe mode και δεν μπαινει, σαν να μην εκανα τπτ ειναι...
Phoenix- Moderator
Ωχ, τότε αυτό θέλει αντιμετώπιση από κοντά.
Αλλά τέλος πάντων θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ.
Κατέβασε από εδώ το Hiren's BootCD το οποίο θα είναι λογικά ένα αρχείο .iso το οποίο θα γράψεις σε ένα CD (από κάποιον άλλον υπολογιστή προφανώς).
Έπειτα, όταν πατήσεις το ON στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, θα ανοίξεις το tray και θα βάλεις μέσα το CD αυτό. Ο υπολογιστής αντί να φορτώσει τα windows, θα φορτώσει το CD σε περιβάλλον DOS και το CD περιέχει διάφορα προγραμματάκια είτε antivirus είτε για άλλα πράγματα. Θα δεις ποια έχουν σχέση με επιδιορθώσεις σκληρού δίσκου (ορίστε η λίστα με όλα τα προγράμματα που έχει μέσα) και θα τα δοκιμάσεις.
Αν όταν ανοίγεις τον ΗΥ, δε σου φορτώνει αυτόματα το CD, δες μήπως σου λέει "Press any key to boot from CD" και γενικά δοκίμασε με επανεκκινήσεις.
Αλλά τέλος πάντων θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ.
Κατέβασε από εδώ το Hiren's BootCD το οποίο θα είναι λογικά ένα αρχείο .iso το οποίο θα γράψεις σε ένα CD (από κάποιον άλλον υπολογιστή προφανώς).
Έπειτα, όταν πατήσεις το ON στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, θα ανοίξεις το tray και θα βάλεις μέσα το CD αυτό. Ο υπολογιστής αντί να φορτώσει τα windows, θα φορτώσει το CD σε περιβάλλον DOS και το CD περιέχει διάφορα προγραμματάκια είτε antivirus είτε για άλλα πράγματα. Θα δεις ποια έχουν σχέση με επιδιορθώσεις σκληρού δίσκου (ορίστε η λίστα με όλα τα προγράμματα που έχει μέσα) και θα τα δοκιμάσεις.
Αν όταν ανοίγεις τον ΗΥ, δε σου φορτώνει αυτόματα το CD, δες μήπως σου λέει "Press any key to boot from CD" και γενικά δοκίμασε με επανεκκινήσεις.
Joseph- Admin
ok θενξ πολυ joseph αλλα μαλλον θα περιμενω να παω βεροια για να το κανω γιατι εδω δεν εχω τπτ αλλο παρα αυτο το netbook που γραφω τωρα και δεν εχω αλλο πισι για να γραψω cd...
ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια...
ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια...
Phoenix- Moderator
τι εγινε ρε παιδες...επεσε πολυ διαβασμα...αντε πειτε τπτ...
απο σεπτεμβριο ολα τα ειδη delivery και ολα τα προιοντα καταναλωσης σε χωρους μαζικης εστιασης αυξανονται απο 13% ΦΠΑ σε 23%.....πιστευω το ακουσατε...
απο σεπτεμβριο ολα τα ειδη delivery και ολα τα προιοντα καταναλωσης σε χωρους μαζικης εστιασης αυξανονται απο 13% ΦΠΑ σε 23%.....πιστευω το ακουσατε...
Phoenix- Moderator
Δεν το άκουσα! FFFFUUUUUUUU....
Σήμερα σκέφτονται να κλείσουν την ΕΤ1 λένε και να δώσουν έμφαση σε ΝΕΤ και ΕΤ3, η οποία θα έχει πανελλαδική κάλυψη. Το Ουράνιο Τόξο και άλλες εκπομπές της ΕΤ1 θα μεταφερθούν στη ΝΕΤ.
Κατά τα άλλα, διαβάζω Ηλεκτρονική. Εσείς τι κάνετε;
Σήμερα σκέφτονται να κλείσουν την ΕΤ1 λένε και να δώσουν έμφαση σε ΝΕΤ και ΕΤ3, η οποία θα έχει πανελλαδική κάλυψη. Το Ουράνιο Τόξο και άλλες εκπομπές της ΕΤ1 θα μεταφερθούν στη ΝΕΤ.
Κατά τα άλλα, διαβάζω Ηλεκτρονική. Εσείς τι κάνετε;
Joseph- Admin
Σελίδα 20 από 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Σελίδα 20 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης