~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 40
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Απ: ~Διάλειμμα~
Off topic: Προτεινόμενο avatar για phoenix:
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Москва́
EgkrinwAEK21 έγραψε:Off topic: Προτεινόμενο avatar για phoenix
deleted- Σπαμμέρι του Κερατά
- Αριθμός μηνυμάτων : 1190
Ημερομηνία εγγραφής : 06/12/2010
Δεν ήταν σαρκασμ, ρε. Απλώς τα τελευταία χρόνια έχω βαρεθεί να χρησιμοποιώ smilies και οι ξερές δηλώσεις σε κατάφαση φαινόμενες στερούμενες συναισθηματικού περιεχομένου παρεξηγούνται ΠΟΛΥ συχνά. Ή ειρωνικές φαίνονται ή επιθετικές.
Σορρυ παιδάκια μου, θα σας δείξω πώς αισθάνομαι τώρα
Σορρυ παιδάκια μου, θα σας δείξω πώς αισθάνομαι τώρα
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Mipws kai kati tetoio?Joseph έγραψε:Σορρυ παιδάκια μου, θα σας δείξω πώς αισθάνομαι τώρα
AEK21- Άνιωθος
Μπράβο του.
Joseph- Admin
Την εργασία του κορτέση την κάματε?? Είναι δύσκολη? Αν την ξεκινήσω αύριο το μεσημέρι θα προκάμω??
AEK21- Άνιωθος
kai egw tin idia aporia exwAEK21 έγραψε:Την εργασία του κορτέση την κάματε?? Είναι δύσκολη? Αν την ξεκινήσω αύριο το μεσημέρι θα προκάμω??
ουτε και γω την εχω αρχισει ακομα....κλασικοι ελληνες...(αυτο θα μας φαει)
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τη θετική ενέργεια!
Ο πυρετός με έχει επηρεάσει πολυ... Βλέπω τα πάντα στο φόρουμ γκρι και στην υπογραφή μου τον αξιοτιμο κυριο Τσιμπουκη.
Ο πυρετός με έχει επηρεάσει πολυ... Βλέπω τα πάντα στο φόρουμ γκρι και στην υπογραφή μου τον αξιοτιμο κυριο Τσιμπουκη.
AEK21- Άνιωθος
ahahahahahahahahaAEK21 έγραψε:Ο πυρετός με έχει επηρεάσει πολυ... Βλέπω τα πάντα στο φόρουμ γκρι και στην υπογραφή μου τον αξιοτιμο κυριο Τσιμπουκη.
Γίνεται να βάλετε στο τοπικ των ανακοινώσεων οποιαδήποτε ανακοίνωση του ethmmy μετα τις 09 Γενάρη;; Γιατί εγώ δεν έχω ethmmy και Ούτε μπορώ να πάω σε άλλο υπολογιστή.
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:Γίνεται να βάλετε στο τοπικ των ανακοινώσεων οποιαδήποτε ανακοίνωση του ethmmy μετα τις 09 Γενάρη;; Γιατί εγώ δεν έχω ethmmy και Ούτε μπορώ να πάω σε άλλο υπολογιστή.
done
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:AEK21 έγραψε:Γίνεται να βάλετε στο τοπικ των ανακοινώσεων οποιαδήποτε ανακοίνωση του ethmmy μετα τις 09 Γενάρη;; Γιατί εγώ δεν έχω ethmmy και Ούτε μπορώ να πάω σε άλλο υπολογιστή.
done
Κορυφαίος. Ευχαριστώ.
AEK21- Άνιωθος
AEK21- Άνιωθος
νομιζω εδω θα μπορεσω να το γραψω: η αλλαγη ειναι αθλια αγαπητε Joseph...
μας εβαλες αυτα τα καταθλιπτικα χρωματα και την γραμματοσειρα την ανιαρη με τεραστια
γραμματα λες και ειμαστε παππουδες(αυτο παει σ'ολο)...........δηλαδη πλεον θα επρεπε να ονομαζεται Κεντρο Αναπηριας Παππουδων Ηλεκτρολογων..........
παρακαλω προς αμεση αποκατασταση και επιδιορθωση του φορουμ....ευχαριστω
μας εβαλες αυτα τα καταθλιπτικα χρωματα και την γραμματοσειρα την ανιαρη με τεραστια
γραμματα λες και ειμαστε παππουδες(αυτο παει σ'ολο)...........δηλαδη πλεον θα επρεπε να ονομαζεται Κεντρο Αναπηριας Παππουδων Ηλεκτρολογων..........
spiounos- Καμένος
- Αριθμός μηνυμάτων : 188
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2010
spiounos έγραψε:νομιζω εδω θα μπορεσω να το γραψω: η αλλαγη ειναι αθλια αγαπητε Ιωσηφ...
+1 για τα χρώματα και για την αλλαγή τους. Η γραμματοσειρα καλη είναι. Θυμίζει ubuntu.
AEK21- Άνιωθος
Η υπογραφή σου που οφείλεται σπιουνε; Έκανες ολοκληρωμένα σήμερα και καυλωσες;; Μήπως θα κανεις κωλοτουμπα και έρθεις και τομέα ηλεκτρονικής;;
AEK21- Άνιωθος
ενταξει δεν φτανει που καθοταν ολο το βραδυ χθες και ασχολουνταν κανετε και κριτικη απο πανω....δεν ντρεπεστε...και η γραμματοσειρα ειναι ετσι μεγαλη για να τα βλεπει και ο βουλης που ως γνωστον δεν βλεπει μπροστα του (μπας και μπει και ποτε)...., γι'αυτο επεσε και χτυπησε το ποδι στα χιονια (δεν ειδε τις πετρες μπροστα του )...
Phoenix- Moderator
κανονικα δεν επρεπε να απαντησω λουφα αλλα μη ξεροντας αν θα σε συναντησω σ' αυτο τον κοσμο και αν σε συνατησω δεν ξερω ποτε θα ειναι: 1ον)παραδεχομαι οτι ειπα πως δεν θα παω ηλεκτρονικη αλλα δεν ειχα αποκλεισει το ενδεχομενο να παρω τελικα αυτον τον τομεα 2ον)τι σε πειραζει ποιον τομεα θα παρω 3ον)βαλαμε κ εμεις μια φωτο και αμεσως να μας την πεις λες και μονο εσυ εχεις το δικαιωμα να μιλας για ηλεκτρονικα και 4ον)ελα απο κοντα να μας τα πεις....
Joseph...........PLEASE αλλαξε χρωμα και μεγεθος γραμματοσειρας(αφου αρεσει στον κωστα τουλαχιστον κρατα την)
Joseph...........PLEASE αλλαξε χρωμα και μεγεθος γραμματοσειρας(αφου αρεσει στον κωστα τουλαχιστον κρατα την)
αμα δεν πουμε την γνωμη μας τοτε πως θα βελτιωθει(παντως απορω πως του αρεσει αυτος ο συνδυασμος).......Phoenix έγραψε:ενταξει δεν φτανει που καθοταν ολο το βραδυ χθες και ασχολουνταν κανετε και κριτικη απο πανω....δεν ντρεπεστε...
spiounos- Καμένος
- Αριθμός μηνυμάτων : 188
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2010
Kses ti einai kai auto? Egw nomiza mono apo ios ikseresAEK21 έγραψε:Θυμίζει ubuntu.
Nai kaname olokirwmena kai eprepe na eixes erthei gt to mathima itan gkavla! (epaitw emoticon me tin rwsiki simaia )AEK21 έγραψε:Η υπογραφή σου που οφείλεται σπιουνε; Έκανες ολοκληρωμένα σήμερα και καυλωσες;; Μήπως θα κανεις κωλοτουμπα και έρθεις και τομέα ηλεκτρονικής;;
Na tin eleges xthes pou milousame 3 wres. Pantws, prepei na exei kolima me tis apoxrwseis tou prasinou. Den eksigeitai alliws i parousia tou forum....spiounos έγραψε:αμα δεν πουμε την γνωμη μας τοτε πως θα βελτιωθει(παντως απορω πως του αρεσει αυτος ο συνδυασμος).......
p.s. AEK mathe multi quote ilektrologos eisai! 1.5 mina eisai sto forum kai akoma na matheis
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lapin στις Πεμ Ιαν 13, 2011 9:17 am, 2 φορές συνολικά
πεστα...
Phoenix- Moderator
Λοιπόν, η κοινότητα αυτού του φόρουμ μου θυμίζει την Ελλάδα.
Είναι μια μικρογραφία, μία ΜΑΚΕΤΑ της ελληνικής κοινωνίας. Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση πάντα υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση και παραπονιέται.
Εδώ λοιπόν θα δοκιμάσουμε τη χιλιοειπωμένη μέθοδο που λένε «Χούντα θέλει ο Έλληνας να στρώσει». Θα την ξεκινήσουμε πιλοτικά να δούμε πώς θα πάει και βλέπουμε.
Συμπέρασμα:
ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Είναι μια μικρογραφία, μία ΜΑΚΕΤΑ της ελληνικής κοινωνίας. Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση πάντα υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση και παραπονιέται.
Εδώ λοιπόν θα δοκιμάσουμε τη χιλιοειπωμένη μέθοδο που λένε «Χούντα θέλει ο Έλληνας να στρώσει». Θα την ξεκινήσουμε πιλοτικά να δούμε πώς θα πάει και βλέπουμε.
Συμπέρασμα:
ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Joseph- Admin
Joseph έγραψε:ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΠΕΣ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
etsi se kanw! xountike e xountike!!!
@ lapin Δεν κάνω multiquote γιατί βαριεμαι.
@ Joseph Κανε το φόρουμ κιτρινομαυρο με σήμα το δικέφαλο.
@ spiounos Με 39 πυρετό δεν γίνεται να ερχομουν. Ασε, σοβαρά, κοντευω να παθω κατάθλιψη σε σχέση με τη σχολή.
@ everyone Αύριο κατεβαίνω Γιάννενα. Οι πιθανότητες να χάσω και την άλλη βδομάδα είναι αρκετές. Ίσως να φταίει η ψωρα που έχω να τα ψάχνω παραπάνω αλλα αμφισβητω την διάγνωση του γιατρού που με είπε ότι έχω απλό κρυολόγημα και είμαι 99% σίγουρος ότι έχω κάποια πάθηση του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος και 60% σίγουρος ότι έχω πνευμονία. Έχω διαβάσει wikipedia εγω και ξέρω.
Ps: Δεν πιστεύω στο μάτι αλλα αν βρω τον πουστη που με ματιασε θα τον πάρει ο διάολος...
@ Joseph Κανε το φόρουμ κιτρινομαυρο με σήμα το δικέφαλο.
@ spiounos Με 39 πυρετό δεν γίνεται να ερχομουν. Ασε, σοβαρά, κοντευω να παθω κατάθλιψη σε σχέση με τη σχολή.
@ everyone Αύριο κατεβαίνω Γιάννενα. Οι πιθανότητες να χάσω και την άλλη βδομάδα είναι αρκετές. Ίσως να φταίει η ψωρα που έχω να τα ψάχνω παραπάνω αλλα αμφισβητω την διάγνωση του γιατρού που με είπε ότι έχω απλό κρυολόγημα και είμαι 99% σίγουρος ότι έχω κάποια πάθηση του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος και 60% σίγουρος ότι έχω πνευμονία. Έχω διαβάσει wikipedia εγω και ξέρω.
Ps: Δεν πιστεύω στο μάτι αλλα αν βρω τον πουστη που με ματιασε θα τον πάρει ο διάολος...
AEK21- Άνιωθος
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Σελίδα 4 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης