~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 31 από 40
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Απ: ~Διάλειμμα~
Εγώ κι ο AEK21 δε θα'μαστε λογικά αύριο, οπότε...
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
μα δεν εννοω να ρωτησετε αυριο στο μαθημα...εννοω γενικα αμα γνωριζετε κανεναν..να τον ρωτησετε μεσω mail...μεσω οτι θελετε...πχ..τον οδυσσεα...ή οποιον αλλον θελετε...
γιατι εσεις εχετε διασυνδεσεις...εγω οχι τοσο..
γιατι εσεις εχετε διασυνδεσεις...εγω οχι τοσο..
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Δεν έχω το mail του οδυσσέα. Θα τον βρω όμως όταν ανέβω για να μου δώσει και ένα βιβλίο. Αν θες να πάρεις κάποιο πιο εύκολο, πάρε ρε. Δεν πιέζω.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
hahahahahahaha....δεν ειναι αυτο το θεμα..να παρω καποιο πιο ευκολο...ειμαι αναμεσα στην ηλεκτρονικη 3 και στα υλικα 2...γιατι αυτα μου εμειναν να επιλεξω....απλα δεν ξερω για τα ημιαγωγα πως εχει αλλαξει ο λιτς τη ρουτινα του μαθηματος...γι'αυτο ρωταω...δεν ειναι πιεση απο κανεναν...απλα το μονο που με πιεζει ειναι ο χρονος..
νομιζω οτι εχω αρχισει να αρρωσταινω και δεν ξερω αν θα ερθω σαλονικη ολη την βδομαδα...εσυ joseph τι ειχες οταν αρρωστησες?...
α....πειτε μου τι κανατε και σμρ στα μαθηματα που ειχατε...κανατε τπτ ουσιαστικο?...ή μαλακιες και email?...
νομιζω οτι εχω αρχισει να αρρωσταινω και δεν ξερω αν θα ερθω σαλονικη ολη την βδομαδα...εσυ joseph τι ειχες οταν αρρωστησες?...
α....πειτε μου τι κανατε και σμρ στα μαθηματα που ειχατε...κανατε τπτ ουσιαστικο?...ή μαλακιες και email?...
Phoenix- Moderator
Πάρε υλικά. Όσο και να αλλάξει τη ρουτίνα, το διάβασμα που θα κάνεις θα είναι μισό από ότι για ηλεκτρονική.
Σκέφτηκα ότι και ο Joseph αφού θα είναι τηλεπ θα κάνει ηλ 3 άρα θα μπορώ να κάνω εργασίες μαζί του, αν θέλει και αυτός και δεν με παρατήσει για κάποιον gay.
Σκέφτηκα ότι και ο Joseph αφού θα είναι τηλεπ θα κάνει ηλ 3 άρα θα μπορώ να κάνω εργασίες μαζί του, αν θέλει και αυτός και δεν με παρατήσει για κάποιον gay.
AEK21- Άνιωθος
Ρε αφού είστε άρτιος αριθμός. Εγώ μάλλον με κάποιον από τον τομέα μου θα πάω για ομαδική στην ηλ3.
Phoenix, ρώτησα τον Οδυσσέα σήμερα, ρώτησα και το Νικήτα που πήγε ηλ3. Απ'ό,τι κατάλαβα, το μάθημα εξετάζεται όπως και στην ηλ2, εκτός από μια διαφορά: ίσως μπει μια προσθετική/προαιρετική εργασία που να δίνει κάποιο μπονους αν την κάνεις. (νομίζω ο Οδυσσέας μου 'πε ότι τους έδωσε κάτι ασκήσεις να κάνουν, τις έκαναν και πήραν έτσι τσάμπα +κάποιο βαθμό)
Βασικά, ο Οδυσσέας μου'πε ότι οι υποχρεωτικές εργασίες δεν ήταν ακριβώς όπως στην ηλ2. Ήταν 3: 2 spice και 1 σχεδίαση ενός ενισχυτή. Δεν ξέρω αν τις κάνουμε όπως τις κάναμε στην ηλ2, κάτι για εργαστήριο μου'πε, δεν πολυκατάλαβα.
Phoenix, ρώτησα τον Οδυσσέα σήμερα, ρώτησα και το Νικήτα που πήγε ηλ3. Απ'ό,τι κατάλαβα, το μάθημα εξετάζεται όπως και στην ηλ2, εκτός από μια διαφορά: ίσως μπει μια προσθετική/προαιρετική εργασία που να δίνει κάποιο μπονους αν την κάνεις. (νομίζω ο Οδυσσέας μου 'πε ότι τους έδωσε κάτι ασκήσεις να κάνουν, τις έκαναν και πήραν έτσι τσάμπα +κάποιο βαθμό)
Βασικά, ο Οδυσσέας μου'πε ότι οι υποχρεωτικές εργασίες δεν ήταν ακριβώς όπως στην ηλ2. Ήταν 3: 2 spice και 1 σχεδίαση ενός ενισχυτή. Δεν ξέρω αν τις κάνουμε όπως τις κάναμε στην ηλ2, κάτι για εργαστήριο μου'πε, δεν πολυκατάλαβα.
Joseph- Admin
Οι ομαδικές τον πίνουν.
AEK21- Άνιωθος
Συνειδητοποίησα επιτέλους ΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ο από τον AEK21 αποκαλούμενος "douchebag" στη σχολή:
Joseph- Admin
hahahahahahahahahahahahaha
Phoenix- Moderator
Ζητείται άτομο για μετρήσεις και ηλεκτρονική.
AEK21- Άνιωθος
μετρησεις δεν θα πας με τον λαγο?...
ηλεκτρονικη απο τη μια μπορεις παλι να πας με τον λαγο...απο την αλλη μπορει ο joseph να μην πουλησει την ομηγυρη και να παει με καποιον απο εκει αντι να παει με καποιον απο τον τομεα του...
ηλεκτρονικη απο τη μια μπορεις παλι να πας με τον λαγο...απο την αλλη μπορει ο joseph να μην πουλησει την ομηγυρη και να παει με καποιον απο εκει αντι να παει με καποιον απο τον τομεα του...
Phoenix- Moderator
Κάντε ότι θέλετε ρε. Δεν πιέζω κανέναν. Θα πάω με καμιά γκόμενα στα εργαστήρια.
AEK21- Άνιωθος
"Ψάχνω έναν παρτενέρ στις Μετρήσεις 2. "
Joseph- Admin
Ακριβώς αυτό θέλω. Μπράβο Joseph.
edit: Πες ποια είναι. Νομίζω ερωτεύτηκα.
AEK21- Άνιωθος
AEK21 έγραψε:Ακριβώς αυτό θέλω. Μπράβο Joseph.
Google search "hot chick" έκανα.
Joseph- Admin
AEK21- Άνιωθος
Ωχ ναι, ρε ξέχασα να σε ενημερώσω, έλεος.
Δεν τη βρήκα, έγραφε έξω από την πόρτα της ότι δέχεται φοιτητές μόνο Τρίτη 2 με 3. Σορρυ.
Ξαναστειλ'της εσύ.
Joseph- Admin
Joseph έγραψε:
Δεν τη βρήκα, έγραφε έξω από την πόρτα της ότι δέχεται φοιτητές μόνο Τρίτη 2 με 3. Σορρυ.
Ξαναστειλ'της εσύ.
Καλά δεν πειράζει. Ευχαριστώ που πήγες!!
Θα τα 'στειλε γραμματεία τώρα. Θα κόψω ψηφιακά.
AEK21- Άνιωθος
Φωνή από το υπερπέραν:
"Μπορείς και να μην κόψεις τίποτα."
"Μπορείς και να μην κόψεις τίποτα."
Joseph- Admin
χαχαχα....
καλα σου λεει ρε...μετα θα πηγαινουν πιο μετα και πιο μετα...αστα ολα ετσι οπως ειναι και επικεντρωσου στα μαθηματα του τομεα τωρα...δεν εχει νοημα να κοβεις μαθηματα βασικου κυκλου τωρα πια, κατα την γνωμη μου...
καλα σου λεει ρε...μετα θα πηγαινουν πιο μετα και πιο μετα...αστα ολα ετσι οπως ειναι και επικεντρωσου στα μαθηματα του τομεα τωρα...δεν εχει νοημα να κοβεις μαθηματα βασικου κυκλου τωρα πια, κατα την γνωμη μου...
Phoenix- Moderator
θα ηθελα λιγο να μου δωσετε τα φωτα σας γιατι ειναι λιγο σημαντικο....
θα ηθελα να μου πειτε εσεις που ασχολειστε λιγο πολυ με την επεξεργασια εικονων κτλ κτλ...αν ξερετε κανα προγραμμα που να μου επειτρεπει να ενωσω εικονες οπως θελω την μια κατω απο την αλλη ή διπλα στην αλλη....σαν ψηφιακο κολαζ δλδ....να παρω διαφορες εικονες και να τις βαλω την μια διπλα στην αλλη ή κατω ή πανω...και να γινει κατι σαν αυτο...
μην κοιτατε τι ειναι στην εικονα τυχαια την βρηκα απο το google...αλλα θελω να κανω κατι τετοιο..και το αποτελεσμα να ειναι καλης αναλυσης...(το λεω αυτο γιατι προσπαθησα να το κανω λιγο κομπογιαννιτικα και το αποτελεσμα ηταν με μεγαλα pixel να φαινονται...)
θενξ....
θα ηθελα να μου πειτε εσεις που ασχολειστε λιγο πολυ με την επεξεργασια εικονων κτλ κτλ...αν ξερετε κανα προγραμμα που να μου επειτρεπει να ενωσω εικονες οπως θελω την μια κατω απο την αλλη ή διπλα στην αλλη....σαν ψηφιακο κολαζ δλδ....να παρω διαφορες εικονες και να τις βαλω την μια διπλα στην αλλη ή κατω ή πανω...και να γινει κατι σαν αυτο...
μην κοιτατε τι ειναι στην εικονα τυχαια την βρηκα απο το google...αλλα θελω να κανω κατι τετοιο..και το αποτελεσμα να ειναι καλης αναλυσης...(το λεω αυτο γιατι προσπαθησα να το κανω λιγο κομπογιαννιτικα και το αποτελεσμα ηταν με μεγαλα pixel να φαινονται...)
θενξ....
Phoenix- Moderator
Γίνεται, ρε, ναι.
Θα έρθω σπίτι σου ή έλα στο δικό μου μια μέρα με τις φωτογραφίες να το κάνουμε.
Με το Photoshop βασικά.
Θα βρω το installer και θα σ'το φέρω να το βάλεις κι εσύ.
Θα έρθω σπίτι σου ή έλα στο δικό μου μια μέρα με τις φωτογραφίες να το κάνουμε.
Με το Photoshop βασικά.
Θα βρω το installer και θα σ'το φέρω να το βάλεις κι εσύ.
Joseph- Admin
Τι photoshop λες ρε χιπστερά? Αγόρασε και mac να ολοκληρωθεί το fail.
MS PAINT ΡΕ.
Πώς το κάνεις αυτό?? Start->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Ζωγραφική, copy paste τις εικόνες, resize κατά pixel ώστε να είναι στο ίδιο μέγεθος και τις μετακινείς τη μία δίπλα στην άλλη. Δύσκολο ε?
MS PAINT ΡΕ.
Πώς το κάνεις αυτό?? Start->Όλα τα προγράμματα->Βοηθήματα->Ζωγραφική, copy paste τις εικόνες, resize κατά pixel ώστε να είναι στο ίδιο μέγεθος και τις μετακινείς τη μία δίπλα στην άλλη. Δύσκολο ε?
AEK21- Άνιωθος
ρε και γω με ζωγραφικη προσπαθησα αλλα σου ειπα...μετα φαινοταν χαλια...ενταξει λογικα δεν θα εκανα κατι για να διορθωσω ή να προσαρμωσω τα Pixel...θενξ παντως...
Phoenix- Moderator
Ναι μπράβο και να τα αποθηκεύσει στο .jpg του mspaint που έχει χειρότερη ποιότητα και από κάτι βιντεάκια κινητών του 2000. Ή σε png του mspaint που για να το φορτώσεις θέλεις 15 μέρες.
Anyway, ναι, και με το mspaint γίνεται, εγώ έλεγα για να γίνει πιο ωραίο. Τι ελίτιστ που είμαι. Θα το κόψω. Δεν ξαναπάμε στο καφέ snob.
Anyway, ναι, και με το mspaint γίνεται, εγώ έλεγα για να γίνει πιο ωραίο. Τι ελίτιστ που είμαι. Θα το κόψω. Δεν ξαναπάμε στο καφέ snob.
Joseph- Admin
Σελίδα 31 από 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Σελίδα 31 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης