~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 36 από 40
Σελίδα 36 από 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Απ: ~Διάλειμμα~
Πώς πέρασες, Phoenix;
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
καλα περασα και στο πρωτο μερος της βραδιας και στο δευτερο...
captain morgan rules...
captain morgan rules...
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Captain Morgan;
Ρούμι ήπιες ρε;
Ρούμι ήπιες ρε;
Joseph- Admin
hahahahahahahahahahahahahahaha.....πολυ καλο...δεν μου περασε απο το μυαλο...χαχαχαχαχαχα....ναι μαυρο...γαματο ειναι..
Phoenix- Moderator
Θα μου μάθεις να πίνω ρούμι.
Γιοχοχο.
Γιοχοχο.
Joseph- Admin
hahahahahahaha...
Phoenix- Moderator
AEK21, είσαι Γιάννενα;
Joseph- Admin
Phoenix- Moderator
Έτσι, τέτοια παιδιά βγάζει η Βέροια!!!
Joseph- Admin
τα ακουτε ολα αυτα για τις πουτανες που εχουν aids?.... μετα απο αυτην την πρωτη που εβγαλαν στις ειδησεις...πηγαν για εξετασεις περιπου στα 800 ατομα....φανταστειτε τι ειχε παρει...
τουλαχιστον εμεις δεν χρειαζεται να ανησυχουμε
για τον joseph δεν ξερω..
τουλαχιστον εμεις δεν χρειαζεται να ανησυχουμε
για τον joseph δεν ξερω..
Phoenix- Moderator
(Να κάνω ένα αστειάκι? Θα κάνω)
Οι μάνες σας καλά είναι? (ξέρω, χοντρό)
Καλά είναι μαλάκες ρε και αυτοί που τις πήδηξαν! Μα είναι δυνατόν να πηδάς χωρίς καπότα απλά και μόνο επειδή είναι ελληνίδες? Κανονικά πρέπει να προστατεύεσαι και από τα υπόλοιπα που θα έχουν αυτές. Από ψείρες μέχρι ηπατίτιδες.
Πάντως εντάξει, δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου τυχαίο ότι το βγάλαν πρώτο θέμα τώρα, 5 μέρες πριν τις εκλογές. Πρώτα αναφέρουν αυτό, μετά τους μετανάστες στο στρατόπεδο της αμυγδαλέζας, μετά τις γαλλικές εκλογές και μετά τις δικές μας. Θέλουν να περάσουν μια εικόνα ότι λειτουργεί το κράτος. Ότι πλέον έχουμε κράτος πρόνοιας, που φυλακίζει πολιτικούς (λέγε με Άκη), που φυλακίζει μαφιόζους (λέγε με Μάκη), που καταδικάζει το φασισμό ανεξάρτητα αν τον προάγει (λέγε με Χρυσά Αυγά) και που καθαρίζει το κέντρο από πόρνες και λαθρομετανάστες.
Επίσης πόσο χαίρομαι που μόλις σήμερα που κυκλοφορούν τα τελευταία φύλλα των εφημερίδων, βγήκε θέμα ότι κινέζικος κολοσσός με μπροστάρη τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρο θέλει να χτίσει το γήπεδο της ΑΕΚ!! Αλλά λένε ότι θα το κάνει μόνο αν η χώρα ευνοεί τις επενδύσεις. Γι'αυτό ξέρετε παιδιά. Όλοι ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. (Για πολύ ζώα μας περνάνε ρε πούστη)
In other news, δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, σβήνω στο nintendo τα δικά της τα σημάδια.
Οι μάνες σας καλά είναι? (ξέρω, χοντρό)
Καλά είναι μαλάκες ρε και αυτοί που τις πήδηξαν! Μα είναι δυνατόν να πηδάς χωρίς καπότα απλά και μόνο επειδή είναι ελληνίδες? Κανονικά πρέπει να προστατεύεσαι και από τα υπόλοιπα που θα έχουν αυτές. Από ψείρες μέχρι ηπατίτιδες.
Πάντως εντάξει, δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου τυχαίο ότι το βγάλαν πρώτο θέμα τώρα, 5 μέρες πριν τις εκλογές. Πρώτα αναφέρουν αυτό, μετά τους μετανάστες στο στρατόπεδο της αμυγδαλέζας, μετά τις γαλλικές εκλογές και μετά τις δικές μας. Θέλουν να περάσουν μια εικόνα ότι λειτουργεί το κράτος. Ότι πλέον έχουμε κράτος πρόνοιας, που φυλακίζει πολιτικούς (λέγε με Άκη), που φυλακίζει μαφιόζους (λέγε με Μάκη), που καταδικάζει το φασισμό ανεξάρτητα αν τον προάγει (λέγε με Χρυσά Αυγά) και που καθαρίζει το κέντρο από πόρνες και λαθρομετανάστες.
Επίσης πόσο χαίρομαι που μόλις σήμερα που κυκλοφορούν τα τελευταία φύλλα των εφημερίδων, βγήκε θέμα ότι κινέζικος κολοσσός με μπροστάρη τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρο θέλει να χτίσει το γήπεδο της ΑΕΚ!! Αλλά λένε ότι θα το κάνει μόνο αν η χώρα ευνοεί τις επενδύσεις. Γι'αυτό ξέρετε παιδιά. Όλοι ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. (Για πολύ ζώα μας περνάνε ρε πούστη)
In other news, δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια, σβήνω στο nintendo τα δικά της τα σημάδια.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
Δώσε μου Phoenix σε παρακαλώ τη συνταγή για το παγωτό oreo.
Joseph- Admin
ναι ρε ακριβως αυτο...ολα προεκλογικα τα κανουν και μετα παλι τα ιδια...να μου το θυμηθειτε οτι μετα τις εκλογες (και μετα και τον δευτερο γυρω εκλογων αμα αυτος υπαρξει)....ο Ακης θα βγει απο την φυλακη λογω ελληψης στοιχειων οπως και η γυναικα του αλλωστε λογω του παιδιου της....λες και αλλες οικογενειες με παιδια δεν υπαρχουν...να τους κλεισουν μεσα και να μην ξαναβγουν ποτε ουτε αυτος ουτε η γυναικα του...και εξαλλου υπαρχουν ειδικοι χωροι για φυλακισμενες με παιδια που μπορουν να εχουν και τα παιδια τους σε ενα καλο περιβαλλον....
ειπες χρυσα αυγα και θυμηθηκα τον τζακ και την φασολια...
εγω παλι οποτε ερχομαι βεροια σκαω στον υπνο...απο τη 1 το βραδυ μεχρι τις 12 το μεσημερι....και μετα μαγειρευω, κανω τον ψηστη.. ...και τον κηπουρο...
@joseph..... παγωτο
εκει που λεει φυτικη σαντιγι εννοει μορφατ...
το βημα 3 της εκτελεσης θα το επαναλλαβεις 3-4 φορες για να εχεις ενα καλο αποτελεσμα...υπαρχει λογος....
αφου τελειωσεις με τις 3-4 φορες, σπας τα oreo σε κομματακια (οσα θες βαζεις...εγω συνηθως σε αυτην την δοση βαζω ενα πακετο που εχει μεσα 4 σακουλακια των 4 μπισκοτων...συνολο 16 μπισκοτα... ) και τα ριχνεις μεσα στο παγωτο και ανακατευεις για λιγο στο χερι ή στο μιξερ σε πολυ χαμηλη ταχυτητα..να μην γινουν λιλιτσια ομως...και το βαζεις στην καταψυξη....
ειπες χρυσα αυγα και θυμηθηκα τον τζακ και την φασολια...
εγω παλι οποτε ερχομαι βεροια σκαω στον υπνο...απο τη 1 το βραδυ μεχρι τις 12 το μεσημερι....και μετα μαγειρευω, κανω τον ψηστη.. ...και τον κηπουρο...
@joseph..... παγωτο
εκει που λεει φυτικη σαντιγι εννοει μορφατ...
το βημα 3 της εκτελεσης θα το επαναλλαβεις 3-4 φορες για να εχεις ενα καλο αποτελεσμα...υπαρχει λογος....
αφου τελειωσεις με τις 3-4 φορες, σπας τα oreo σε κομματακια (οσα θες βαζεις...εγω συνηθως σε αυτην την δοση βαζω ενα πακετο που εχει μεσα 4 σακουλακια των 4 μπισκοτων...συνολο 16 μπισκοτα... ) και τα ριχνεις μεσα στο παγωτο και ανακατευεις για λιγο στο χερι ή στο μιξερ σε πολυ χαμηλη ταχυτητα..να μην γινουν λιλιτσια ομως...και το βαζεις στην καταψυξη....
Phoenix- Moderator
Thanks!!!
Joseph- Admin
εκτος βεβαια αν εχεις παγωτομηχανη..οποτε δεν χρειαζεται καθολου το βημα 3...
Phoenix- Moderator
AEK21, γιατί δεν μπαίνεις ποτε μσν;
Joseph- Admin
Cause it's fuckin boring n shit
AEK21- Άνιωθος
σιγα ρε συ...κατουρα και λιγο..
Phoenix- Moderator
Joseph- Admin
AEK21- Άνιωθος
Συλλυπητήρια.
Joseph- Admin
δεν με ενδιαφερει πως θα φανει σε αυτους που λενε συλλυπητηρια...αλλα δεν με ενοιαξε καν η ειδηση...σιγα...
Phoenix- Moderator
Ναι ρε, εγώ το έβαλα πιο πολύ για το ότι την έθαψε και αυτή ο Μητσοτάκης! Πάντως και πολύ έζησε με τα προβλήματα που είχε.
AEK21- Άνιωθος
σας εχω παιχνιδι επιτραπεζιο να παιζουμε...ηρθε ο αδερφος μου απο στρατο και μου ειπε οτι παιζουν εκει ενα γαματο παιχνιδι...εχει ενθουσιαστει...
munchkin λεγεται...με καρτες ειναι...κατι σαν yugioh ειναι αλλα διαφορετικο απο περιεχομενο....μου το εξηγησε και ειναι οντως γαματο και πιστευω θα παιζουμε ωραια....
δειτε το τους κανονες κτλ κτλ...και ενταξει μην αρχισετε απο πριν παιξετε να λετε..
εγω θα παω να παρω ετσι και αλλιως τις καρτες γιατι θελει να παιζουμε ο βασιλης το καλοκαιρι...οποτε ας το δοκιμασουμε.....
αντε ψηθειτε..
munchkin λεγεται...με καρτες ειναι...κατι σαν yugioh ειναι αλλα διαφορετικο απο περιεχομενο....μου το εξηγησε και ειναι οντως γαματο και πιστευω θα παιζουμε ωραια....
δειτε το τους κανονες κτλ κτλ...και ενταξει μην αρχισετε απο πριν παιξετε να λετε..
εγω θα παω να παρω ετσι και αλλιως τις καρτες γιατι θελει να παιζουμε ο βασιλης το καλοκαιρι...οποτε ας το δοκιμασουμε.....
αντε ψηθειτε..
Phoenix- Moderator
Κλαίω που γουστάρω, αλλά γουστάρω.
Joseph- Admin
Σελίδα 36 από 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40