~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 24 από 40
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Απ: ~Διάλειμμα~
Aυτό πάλι πού το πας.
Ότι δεν κοιτάνε ούτε πέρα από τη μύτη τους χρονικά. Εννοώ ότι κοιτάνε μόνο σήμερα αύριο να κάνουν την κατάληψη και δε σκέφτονται το τι θα γίνει σε ένα μήνα ξέρω 'γω. Και τι εννοώ μ'αυτό. Εννοώ ότι σε ένα μήνα (ή έστω και σε 3 μήνες αν θες πες) θα 'χει τελειώσει η κατάληψη. Χωρίς να έχει αποσυρθεί ο νόμος που ψηφίστηκε «από 250 βουλευτές!» που λέει κι ο Άδωνις. Δηλαδή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, το «κατάληψη μέχρι να αρθεί ο νόμος» δεν πρόκειται να ισχύσει. Οπότε, όταν με το καλό θα έχει λήξει, θα κάνουμε έναν απολογισμό:
Τι θα είχαμε; Άδικο νόμο.
Τι έχουμε; Ακόμη άδικο νόμο + χαμένη μια εξεταστική, ίσως και ένα εξάμηνο.
Δε λέω να μη γίνει αγώνας, αλλά όταν βλέπεις ότι με το πιρούνι δεν μπορείς να φας σούπα, παίρνεις κουτάλι. Τόσα χρόνια καταλήψεις τι καταλάβαμε. Ας αλλάξουμε τρόπο αγώνα. Ίσα ίσα η κατάληψη είναι ο μόνος τρόπος αντίστασης που συνδέεται με διακοπή μαθημάτων δίνοντας στην αντίπαλη πλευρά το πλεονέκτημα να μπορεί να μας χτυπάει το επιχείρημα "οι καταληψίες είναι κάτι ανεύθυνοι που θέλουν να χάσουν μάθημα".
Πέρα απ'αυτά, εμένα πιο πολύ μου τη σπάει που δεν ξέρω τι θα παιχτεί γενικά με το Σεπτέμβρη. Δηλαδή, ας χαθεί η εξεταστική αλλά τουλάχιστον να το ξέρω από τώρα, να ξέρω πώς να οργανωθώ. Βαρέθηκα μια να διαβάζω, να μη γίνεται η εξέταση, να αρχίζω να παίζω μετά, να έχω όμως άγχος ότι "ξέρεις, είσαι σε εξεταστική περίοδο, μπορεί να γράψεις το επόμενο μάθημα". Γκρρρ.
Ότι δεν κοιτάνε ούτε πέρα από τη μύτη τους χρονικά. Εννοώ ότι κοιτάνε μόνο σήμερα αύριο να κάνουν την κατάληψη και δε σκέφτονται το τι θα γίνει σε ένα μήνα ξέρω 'γω. Και τι εννοώ μ'αυτό. Εννοώ ότι σε ένα μήνα (ή έστω και σε 3 μήνες αν θες πες) θα 'χει τελειώσει η κατάληψη. Χωρίς να έχει αποσυρθεί ο νόμος που ψηφίστηκε «από 250 βουλευτές!» που λέει κι ο Άδωνις. Δηλαδή με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, το «κατάληψη μέχρι να αρθεί ο νόμος» δεν πρόκειται να ισχύσει. Οπότε, όταν με το καλό θα έχει λήξει, θα κάνουμε έναν απολογισμό:
Τι θα είχαμε; Άδικο νόμο.
Τι έχουμε; Ακόμη άδικο νόμο + χαμένη μια εξεταστική, ίσως και ένα εξάμηνο.
Δε λέω να μη γίνει αγώνας, αλλά όταν βλέπεις ότι με το πιρούνι δεν μπορείς να φας σούπα, παίρνεις κουτάλι. Τόσα χρόνια καταλήψεις τι καταλάβαμε. Ας αλλάξουμε τρόπο αγώνα. Ίσα ίσα η κατάληψη είναι ο μόνος τρόπος αντίστασης που συνδέεται με διακοπή μαθημάτων δίνοντας στην αντίπαλη πλευρά το πλεονέκτημα να μπορεί να μας χτυπάει το επιχείρημα "οι καταληψίες είναι κάτι ανεύθυνοι που θέλουν να χάσουν μάθημα".
Πέρα απ'αυτά, εμένα πιο πολύ μου τη σπάει που δεν ξέρω τι θα παιχτεί γενικά με το Σεπτέμβρη. Δηλαδή, ας χαθεί η εξεταστική αλλά τουλάχιστον να το ξέρω από τώρα, να ξέρω πώς να οργανωθώ. Βαρέθηκα μια να διαβάζω, να μη γίνεται η εξέταση, να αρχίζω να παίζω μετά, να έχω όμως άγχος ότι "ξέρεις, είσαι σε εξεταστική περίοδο, μπορεί να γράψεις το επόμενο μάθημα". Γκρρρ.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Kala an to ti tha perasei tha to doume... Me poio dikaioma proeksofleis to apotelesma dn katalaveno.
Tetoia itopatheia oute o paok tou santos otan katevaine athina diladis..
Tetoia itopatheia oute o paok tou santos otan katevaine athina diladis..
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
δεν νομιζω να παει και τον επομενο μηνα...μεχρι τελος σεπτεμβρη το πολυ πολυ...αυτο πιστευω...μακαρι να επαληθευτω...
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Τόπος : Βεροια
Ρε παιδιά, μάλλον δε θα γίνει η εξεταστική.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διαβάσω.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να διαβάσω.
Joseph- Admin
και γω δεν μπορω να διαβασω και δεν θα το κανω...αμα την αλλη βδομαδα ανοιξουμε τοτε θα αρχισω να διαβαζω για τα μαθηματα που δινω μετα...κατσε και ξεκουρασου ή ασχολεισου με οτι θες..
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:και γω δεν μπορω να διαβασω και δεν θα το κανω...αμα την αλλη βδομαδα ανοιξουμε τοτε θα αρχισω να διαβαζω για τα μαθηματα που δινω μετα...κατσε και ξεκουρασου ή ασχολεισου με οτι θες..
Πότε δίνεις εσύ σε περίπτωση που δεν ξαναγίνει κατάληψη;
Joseph- Admin
εγω δινω τεταρτη 14, αμα ανοιξουμε τριτη 13 δεν θα το δοσω αυτο αλλα θα διαβασω για αυτα που εχω μετα...
εσυ τι εχεις χασει μεχρι τωρα?
εσυ τι εχεις χασει μεχρι τωρα?
Phoenix- Moderator
Μόνο Ηλεκτρονική Ι.
Joseph- Admin
Ποιοι θα είστε στη συνέλευση 13/9; Εγώ θα είμαι.
Τι ώρα θα πάτε;
Τι ώρα θα πάτε;
Joseph- Admin
δεν ξερω αν θα ερθω αλλα ακουγεται πολυ οτι θα ανοιξουμε και τερμα οι καταληψεις...δεν τις βλεπω να βγαζουν και πουθενα...δεν ιδρωσε καθολου το αυτακι τους τοσο καιρο, γραμμενους μας εχουν...
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:ακουγεται πολυ οτι θα ανοιξουμε και τερμα οι καταληψεις
Apo pou?
δεν τις βλεπω να βγαζουν και πουθενα.
Ec.
δεν ιδρωσε καθολου το αυτακι τους τοσο καιρο
Siga ton kairo.
AEK21- Άνιωθος
Έλα, Phoenix, κι ας μην κάτσεις πολύ στη συνέλευση. Να βγούμε και έξω αν είναι μετά. Ο lapin είναι ήδη Θεσ. μάλλον, ε;
Εσύ AEK21 είπες θα 'ρθεις;
Και για τον tsoukalas αναρωτιέμαι αν θα 'ρθει γιατί αυτός νομίζω δίνει την Τετάρτη.
Εσύ AEK21 είπες θα 'ρθεις;
Και για τον tsoukalas αναρωτιέμαι αν θα 'ρθει γιατί αυτός νομίζω δίνει την Τετάρτη.
Joseph- Admin
Phoenix min pas. Kai ego mporei na min pao.
AEK21- Άνιωθος
Για να μην πάρει ψήφο το ανεξάρτητο το λέει.
Phoenix έλα.
Phoenix έλα.
Joseph- Admin
Για να πάρει ψήφο το ανεξάρτητο που δεν θα κατέβει το λέει.
Phoenix τζάμπα θα πας. Η κατάληψη θα συνεχιστεί. Και έχω τρανές αποδείξεις. Ακούγεται ότι η ΚΝΕ θα κατεβάσει ενιαίο πλαίσιο με συντονιστικό κατάληψης. Η αδερφή μου το είπε.
Phoenix τζάμπα θα πας. Η κατάληψη θα συνεχιστεί. Και έχω τρανές αποδείξεις. Ακούγεται ότι η ΚΝΕ θα κατεβάσει ενιαίο πλαίσιο με συντονιστικό κατάληψης. Η αδερφή μου το είπε.
AEK21- Άνιωθος
κοιταξτε παιδια μην μαλωνετε...τριτη να ερθω θεσ. δεν προκειται..νομιζω τεταρτη θα ερθω και αυτο θα εξερτηθει απο το αν θα βγει ο διορισμος της αδερφης μου (γιατι αν βγει πρεπει να κατσω εδω να προσεχω την αδερφη μου)...τωρα οτι αλλο και να σας πω θα ειναι ψεματα..
οσο για την αποτελεσματικοτητα των καταληψεων να σας πω που κατεληξα...το παγκοσμιο σχεδιο ελεγχου του κοσμου ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τον νεο νομο για τα ΑΕΙ...ο παπανδρεου δεν ειναι τπτ και δεν μπορει να αντιδρασει οτι και να κανουμε εμεις...η μοιρα των πραγματων ειναι προδιαγεγραμμενη...και αν η ελλαδα δεν βγει απο το € εμενα να μην με λενε κωτσο...
εδιτ: μπορει να ειμαι εκνευρισμενος και γι'αυτο να ειμαι τοσο απαισιοδοξος αυτες τις μερες, αλλα μια δοση αληθειας υπαρχει...
οσο για την αποτελεσματικοτητα των καταληψεων να σας πω που κατεληξα...το παγκοσμιο σχεδιο ελεγχου του κοσμου ειναι πολυ μεγαλυτερο απο τον νεο νομο για τα ΑΕΙ...ο παπανδρεου δεν ειναι τπτ και δεν μπορει να αντιδρασει οτι και να κανουμε εμεις...η μοιρα των πραγματων ειναι προδιαγεγραμμενη...και αν η ελλαδα δεν βγει απο το € εμενα να μην με λενε κωτσο...
εδιτ: μπορει να ειμαι εκνευρισμενος και γι'αυτο να ειμαι τοσο απαισιοδοξος αυτες τις μερες, αλλα μια δοση αληθειας υπαρχει...
Phoenix- Moderator
Αντιγράφω από τον βούρκο του ΤΗΜΜΥ.ΓΡ
εδώ μας κυνηγάει το υπουργείο παιδείας να μας πηδήξει
τους εργαζόμενους τους κυνηγάει το υπουργείο εργασίας να τους πηδήξει
όσοι βγαίνουν στον δρόμο τους κυνηγάει το υπουργείο προστασίας του πολίτη να τους πηδήξει
Αντί να συζητάμε και εδώ, στο forum της σχολής, για το πως θα ακουστούμε μέχρι την πιο απόμακρη συνοικία της Θεσσαλονίκης.
Αντί να συζητάμε για το πως θα ενωθούμε με τα υπόλοιπα πληττόμενα κομμάτια των εκπαιδευτικών βαθμίδων (και όχι μόνο).
Αντί να συζητάμε για το πως θα γίνουμε ακόμα πιο πιεστικοί απέναντι στη χούντα πασόκ-ΔΝΤ.
Παραμιλάμε ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή με πάνω από 300 πανελλαδικές καταλήψεις
πάνω στο δίπολο "κατάληψη-εξεταστική" χωρίς να επιχειρούμε ούτε ένα βήμα μπρος.
το υπουργείο στ' αρχίδια του για μας;
ναι, γι' αυτό μας έστειλε 2000 μπάτσους στην πορεία
ναι, γι' αυτό κάθε φορά που βγαίνει η Διαμαντοπούλου στην τηλεόραση
ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τα ανύπαρκτα βιβλία στην 1οβάθμια και 2οβάθμια
ή εκβιάζει καταστάσεις στην 3οβάθμια ποντάροντας στα συντηρητικά αντανακλαστικά των φοιτητών και τον φόβο ότι ίσως δεν πετύχουν τίποτα.
Αν λακίσουμε θα χάσουμε τα πάντα.
Αν συνεχίσουμε δυναμικά και ενωμένοι μόνο να κερδίσουμε μπορούμε
εδώ μας κυνηγάει το υπουργείο παιδείας να μας πηδήξει
τους εργαζόμενους τους κυνηγάει το υπουργείο εργασίας να τους πηδήξει
όσοι βγαίνουν στον δρόμο τους κυνηγάει το υπουργείο προστασίας του πολίτη να τους πηδήξει
Αντί να συζητάμε και εδώ, στο forum της σχολής, για το πως θα ακουστούμε μέχρι την πιο απόμακρη συνοικία της Θεσσαλονίκης.
Αντί να συζητάμε για το πως θα ενωθούμε με τα υπόλοιπα πληττόμενα κομμάτια των εκπαιδευτικών βαθμίδων (και όχι μόνο).
Αντί να συζητάμε για το πως θα γίνουμε ακόμα πιο πιεστικοί απέναντι στη χούντα πασόκ-ΔΝΤ.
Παραμιλάμε ακόμα και αυτήν την ύστατη στιγμή με πάνω από 300 πανελλαδικές καταλήψεις
πάνω στο δίπολο "κατάληψη-εξεταστική" χωρίς να επιχειρούμε ούτε ένα βήμα μπρος.
ναι, γι' αυτό μας έστειλε 2000 μπάτσους στην πορεία
ναι, γι' αυτό κάθε φορά που βγαίνει η Διαμαντοπούλου στην τηλεόραση
ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με τα ανύπαρκτα βιβλία στην 1οβάθμια και 2οβάθμια
ή εκβιάζει καταστάσεις στην 3οβάθμια ποντάροντας στα συντηρητικά αντανακλαστικά των φοιτητών και τον φόβο ότι ίσως δεν πετύχουν τίποτα.
Αν λακίσουμε θα χάσουμε τα πάντα.
Αν συνεχίσουμε δυναμικά και ενωμένοι μόνο να κερδίσουμε μπορούμε
AEK21- Άνιωθος
Βούρκος, βούρκος.
Εγώ έλεγα να έρθει ο Phoenix για να τον δω που δεν τον είδα. Όχι απαραίτητα για τη συνέλευση. Αλλά εντάξει, ό,τι θέλετε κάντε.
Κι εγώ πιστεύω θα βγει κατάληψη πάντως με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα.
Εγώ έλεγα να έρθει ο Phoenix για να τον δω που δεν τον είδα. Όχι απαραίτητα για τη συνέλευση. Αλλά εντάξει, ό,τι θέλετε κάντε.
Κι εγώ πιστεύω θα βγει κατάληψη πάντως με βάση τα προηγούμενα αποτελέσματα.
Joseph- Admin
μαλλον θα ερθω τεταρτη να με δεις και να σε δω joseph, και μενα μου ελλειψες
και τωρα κατι πιο σοβαρο...δειτε
και εχει και αλλα 2 μερη...
και τωρα κατι πιο σοβαρο...δειτε
και εχει και αλλα 2 μερη...
Phoenix- Moderator
Θα το δω το βιντεο.
Να πάμε και κανα σινεμα καμιά μέρα (Captain America π.χ.).
Να πάμε και κανα σινεμα καμιά μέρα (Captain America π.χ.).
Joseph- Admin
ναι και γω θελω πολυ να το δω...αλλα ενας φιλος μου εδω μου ειπε οτι δεν ειναι και τοσο καλη ταινια...αλλα αυτος ειναι εντελως n00b σχετικα με τις ταινιες...(εντελως = ~95%)...
Phoenix- Moderator
Ο λαγος μου ειπε οτι τα πραγματα ειναι ηρεμα στη συνελευση και ο κοσμος ειναι 50-50...θα ξαναενημερωσει...
Phoenix- Moderator
Joseph, έλα πες την αλήθεια.
ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, Ε??
ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ, Ε??
AEK21- Άνιωθος
γιατι να τον χαλασει...αφου μονος του ειπε οτι δεν θα τον πειραζε να βγει καταληψη και οτι βαριεται να διαβασει τωρα το πιαδι...
Phoenix- Moderator
ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
Αμε γεια.
Αμε γεια.
Joseph- Admin