~Διάλειμμα~
5 απαντήσεις
Σελίδα 25 από 40
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Απ: ~Διάλειμμα~
για πειτε ρε παιδια...τι λετε να γινει με τη συνελευση την τριτη?..θα ανοιξουμε ή παμε για αλλη μια βδομαδα καταληψης?
Phoenix- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 1535
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2010
Τόπος : Βεροια
Εγώ λέω άλλη μια βδομάδα κατάληψης.
Joseph- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 2242
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Σοβαρά, δεν ανοίγουμε μέχρι τον Οκτώβρη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Όποιος έχει ελπίδες για κάτι άλλο είναι απλά αδαής.
AEK21- Άνιωθος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2279
Τόπος : Москва́
κοιταξτε δεν ειμαι "α-δαιος" αλλα και οι ανεξαρτητοι μπορει να εξαγριωνονται και δεν ξερω ποσους μπορουν να μαζεψουν....ασε που ειναι και οι πρωτοετεις τωρα στο παιχνιδι, δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν..
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:κοιταξτε δεν ειμαι "α-δαιος" αλλα και οι ανεξαρτητοι μπορει να εξαγριωνονται και δεν ξερω ποσους μπορουν να μαζεψουν....ασε που ειναι και οι πρωτοετεις τωρα στο παιχνιδι, δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν..
Πρωτοετείς. Θα πάρουν το μηχανογραφικό και θα το κάνουν σφεντόνα.
Joseph- Admin
Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: 234
Επιτροπή Αγώνα: 53
Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης: 331
Λευκά: 39
Επιτροπή Αγώνα: 53
Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης: 331
Λευκά: 39
AEK21- Άνιωθος
χαρα ο ΑΕΚ21 ε???....γιατι τοσο πολυ?
Phoenix- Moderator
http://news247.gr/kosmos/paraksena/mpeimpi_siter_me_asygkrathtes_ormes.1378320.html
Κωλόφαρδος μπάσταρδος v2. Γιατί να μεγαλώσουμε με παππουδογιαγιάδες και όχι με λυσσάρες 20χρονες φοιτήτριες?? ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ???
Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε είναι πραγματικά κωλόφαρδος.
Κωλόφαρδος μπάσταρδος v2. Γιατί να μεγαλώσουμε με παππουδογιαγιάδες και όχι με λυσσάρες 20χρονες φοιτήτριες?? ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ???
Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, τότε είναι πραγματικά κωλόφαρδος.
AEK21- Άνιωθος
Στην κάτω φωτογραφία μοιάζει λιγάκι με την Emma Stone.
Joseph- Admin
AEK21- Άνιωθος
AEK21- Άνιωθος
ομορφες εικονες
Phoenix- Moderator
σπιουνε τι γινεται?...πως εισαι?, καιρο εχουμε να σε ακουσουμε και να μαθουμε νεα σου...τι κανεις?
Phoenix- Moderator
Και τώρα θα απαντήσει.
Τέλος πάντων, αααααν απαντήσει, ας πει και τι τομέα σκέφτεται να πάει.
Τέλος πάντων, αααααν απαντήσει, ας πει και τι τομέα σκέφτεται να πάει.
Joseph- Admin
hahahahaha....αμαν ρε σηφη μανια που εχεις με τους τομεις.....τεσπα..την τελευταια φορα που μιλησαμε γι'αυτο με τον πανο ηταν μεταξυ τηλεπ. και ηλεκτρονικης
το θεμα ειναι σηφη τι θες να κανεις μετα, με τι θες να ασχοληθεις. Οχι επειδη καποιος σου ειπε οτιδηποτε για καποιον τομεα να πας σε καποιον αλλον, ή επειδη θα πανε εκει που ηθελες συγκεκριμενα ατομα να μην πας εσυ για να μην εισαι μαζι τους....
το θεμα ειναι σηφη τι θες να κανεις μετα, με τι θες να ασχοληθεις. Οχι επειδη καποιος σου ειπε οτιδηποτε για καποιον τομεα να πας σε καποιον αλλον, ή επειδη θα πανε εκει που ηθελες συγκεκριμενα ατομα να μην πας εσυ για να μην εισαι μαζι τους....
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:το θεμα ειναι σηφη τι θες να κανεις μετα, με τι θες να ασχοληθεις. Οχι επειδη καποιος σου ειπε οτιδηποτε για καποιον τομεα να πας σε καποιον αλλον, ή επειδη θα πανε εκει που ηθελες συγκεκριμενα ατομα να μην πας εσυ για να μην εισαι μαζι τους....
+1
Αλλά πολύ κάψα για τους τομείς μας...
Πάντως εταιρίες τηλεπικοινωνιών υπάρχουν άπειρες, κάτι που κάνει το ποσοστό για τηλέπ 70%.
AEK21- Άνιωθος
Το ξέρω αυτό, Phoenix, γι' αυτό μου φαίνεται δύσκολο να διαλέξω τομέα από τόσο νωρίς αφού δεν μπορώ να 'μαι σίγουρος με τι θέλω να ασχοληθώ και γι'αυτό το αναφέρω συνέχεια, να δω τι κάνουν οι άλλοι.
Joseph- Admin
παντως και ο τασος ηλεκτρονικη θα παει σηφη οποτε θα εχεις εναν σιγουρο να παιρνεις σημειωσεις..
Phoenix- Moderator
Ο lapin είναι πιο σίγουρος απ'αυτόν. Μέχρι κι από μένα πιο σίγουρος είναι.
Αλλά δεν το λέω για τις σημειώσεις.
Αλλά δεν το λέω για τις σημειώσεις.
Joseph- Admin
Εγώ πάντως έχω να πω ότι η υπερσυγκέντρωση φοιτητών (σχετικών και άσχετων) σε κάποιον τομέα οδηγεί σε αυτό (εκτός από το ότι πέφτει το επίπεδο):
Άλλο είναι να έχεις 150 να βγαίνουν με ίδια ειδικότητα με σένα (αν και δεν φαίνεται στο πτυχίο τι τομέα πήρες, αλλά φαίνεται στις εργασίες που έχεις κάνει) και να έχεις και άλλους 300 από κάθε σχολή πληροφορικής και 400 από τα ΤΕΙ και άλλο να έχεις 20 άτομα με 6+ επιχειρήσεις στην ελλάδα να σε περιμένουν και αμέτρητες στο εξωτερικό.
Αν προσθέσω ότι το μόνο υποχρεωτικό πεδίο στους τηλεπ είναι το 4 και μετά τελειώνω, τότε σχεδόν σίγουρα τηλεπ. Μάλιστα αυτά που θέλω να ασχοληθώ δεν έχουν να κάνουν με πεδία άρα στα άρχιδια μου και ο τσιμπούκης στην τελική.
Άλλο είναι να έχεις 150 να βγαίνουν με ίδια ειδικότητα με σένα (αν και δεν φαίνεται στο πτυχίο τι τομέα πήρες, αλλά φαίνεται στις εργασίες που έχεις κάνει) και να έχεις και άλλους 300 από κάθε σχολή πληροφορικής και 400 από τα ΤΕΙ και άλλο να έχεις 20 άτομα με 6+ επιχειρήσεις στην ελλάδα να σε περιμένουν και αμέτρητες στο εξωτερικό.
Αν προσθέσω ότι το μόνο υποχρεωτικό πεδίο στους τηλεπ είναι το 4 και μετά τελειώνω, τότε σχεδόν σίγουρα τηλεπ. Μάλιστα αυτά που θέλω να ασχοληθώ δεν έχουν να κάνουν με πεδία άρα στα άρχιδια μου και ο τσιμπούκης στην τελική.
AEK21- Άνιωθος
εχεις δικιο σ'αυτα που λες....
βεβαια αν σκεφτονταν ολοι ετσι ο τηλεπ. θα ηταν γεματος...αλλα μαλλον δεν μπορουν να κανουν ολοι αυτη τη σκεψη τι να πω...
ο λαγος ας πουμε το θελει πολυ και γι'αυτο παει στα σιγουρα ηλεκτρονικη..και ενταξει αν θες κατι πολυ και το αγαπας κατι θα κατεφερεις να κανεις σιγουρα, και ας βγαινουν και 700 ατομα οπως λες με παραπλησια ειδικοτητα..
ετσι και αλλιως τα πραγματα στην ελλαδα πλεον με τις παρουσες συνθηκες ειναι ρευστα για ολους τους τομεις και πολυ συντομα θα ειναι και στο εξωτερικο..
εδιτ:υπαρχουν προαπαιτουμενα μαθηματα που πρεπει να εχεις περασει για να παρεις καποιον τομεα?
βεβαια αν σκεφτονταν ολοι ετσι ο τηλεπ. θα ηταν γεματος...αλλα μαλλον δεν μπορουν να κανουν ολοι αυτη τη σκεψη τι να πω...
ο λαγος ας πουμε το θελει πολυ και γι'αυτο παει στα σιγουρα ηλεκτρονικη..και ενταξει αν θες κατι πολυ και το αγαπας κατι θα κατεφερεις να κανεις σιγουρα, και ας βγαινουν και 700 ατομα οπως λες με παραπλησια ειδικοτητα..
ετσι και αλλιως τα πραγματα στην ελλαδα πλεον με τις παρουσες συνθηκες ειναι ρευστα για ολους τους τομεις και πολυ συντομα θα ειναι και στο εξωτερικο..
εδιτ:υπαρχουν προαπαιτουμενα μαθηματα που πρεπει να εχεις περασει για να παρεις καποιον τομεα?
Phoenix- Moderator
Phoenix έγραψε:εχεις δικιο σ'αυτα που λες....
Όχι.
Όσο για τα αρνητικά των τηλεπ βλέπω μόνο ένα: ΠΑΛΟΥΚΙ.
AEK21- Άνιωθος
να ρωτησω κατι που μου ηρθε τωρα με τις δηλωσεις μαθηματων....ο πετρουτσι περσυ που δεν εκανε δηλωση πως η σουλα του υπεγραψε το βιβλιαριο αφου κοιταει πρωτα?...εξαλου ειναι προυποθεση να εχεις στειλει στη γραμματεια δηλωση για να υπογραφει το βιβλιαριο..
Στο βιβλιάριο έτη δεν υπογράφεις; Εννοώ ότι αυτός πήγε αρχές 3ου εξαμήνου και του έβαλε σφραγίδα, δεν πήγε και στο 4ο εξάμηνο.
Στο βιβλιάριο έτη δεν υπογράφεις; Εννοώ ότι αυτός πήγε αρχές 3ου εξαμήνου και του έβαλε σφραγίδα, δεν πήγε και στο 4ο εξάμηνο.
Phoenix- Moderator
απο αυτη τη κυριακη και καθε κυριακη στις 22:45..το star θα βαζει το comedylab
Phoenix- Moderator
Στο σχολείο, τα κοριτσάκια που αγάπαγα, γούσταραν πάντα κάποιον φοιτητή ή φαντάρο. Όταν ήμουν φοιτητής και φαντάρος, προφανώς είχε αλλάξει η μόδα.
Joseph- Admin
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Σελίδα 25 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης